OPI Terribly Nice dă tonul atmosferei de Sărbători

Nice & Naughty, cam așa s-ar putea caracteriza noua colecție OPI Terribly Nice pentru finalul de an. Colecția celebrează dualitatea care ne caracterizează pe fiecare, dublând 7 nuanțe dulci, jucăușe, simpatice, cu alte 7 nuanțe îndrăznețe, provocatoare și sexy. Dublând culorile tradiționale de Sărbători cu nuanțe non-tradiționale, într-un mix plin de farmec, colecția Terribly Nice captează energia și voioșia atmosferei de sărbătoare și permite fiecărui amator de culoare să se simtă bine cu alegerea sa.

OPI Terribly Nice Crăciun 2023

I-ai trimis scrisoarea Moșului ? Nu încă? Foarte bine! Probabil că o să vrei să pui pe listă toate cele 14 nuanțe ale colecției de sărbători OPI Terribly Nice 2023.

Partea “nice” a colecției propune o paletă de culori intense, cu un efect de curcubeu optimist și plin de bucurie de a trăi. Printre acestea, se află nuanțe de bej aurit, roz aurit și levănțică. Un alb luminos cu subtonuri liliachii și un fucsia cu luciri de rubin conferă dimensiune unghiilor, în timp de nuanța de liliac sclipitor și nuanța profundă și consistentă de levănțică prezintă fațete diferite ale celor mai trendy culori ale sezonului, date de modul diferit de finisaj.

Partea “naughty” a colecției incorporează nuanțe prețioase și întunecate, precum și tente metalice puternice de aur gri și aur cald, dar și un glitter negru muticolor și suprinzător. Nuanțele de albastru-verzui, brun și verde silvestru se prezintă în finisaje elegante, fin irizate. Colecția este completată cu un roșu plin clasic, cu subtonuri burgunde.

„Perioada sărbătorilor este specială și unghiile joacă un rol important atunci când este vorba să intrăm în atmosfera festivă”, spune Suzi Weiss-Fischmann, co-fondator și brand ambassador OPI. „La ceas de sărbătoare, unghiile pot fi mai îndrăznețe și extravagante, cu o undă de artă. Sunt permise și chiar indicate toate stilurile de nail art, de la elegant la hiper-jucăuș, accentuând și completând lookul de sărbătoare. Colecția OPI Terribly Nice cuprinde numeroase nuanțe de glitter, shimmer, de irizări și tonuri metalice – deja mă gândesc la rochiile pe care le voi purta la petrecerile sezonului! Niciodată nu e prea devreme să te pregătești de sărbători!”

”Cu această colecție, îmbrățișăm ideea că în fiecare dintre noi este câte puțin dintr-un copil bun, dar și puțin dintr-un copil rău,“ adaugă Jill Bartoshevich, OPI Global Director of Color Equity. „De aceea am selectat două nuanțe-vedetă: pe una am numit-o Rebel with a Clause, un roșu clasic de sărbătoare, cu un ton vocal și îndrăzneț, și pe cea de-a doua Shaking My Sugarplums, o nuanță de lavandă metalizată care este perfectă pentru petrecerile de sărbători, cu strălucirea sa cu adevărat feerică.“

Colecția Terribly Nice este disponibilă în formulele GelColor, Infinite Shine și Nail Lacquer. Iar aceasta este paleta ei completă:

 • Chill ‘Em with Kindness

Florile-s dalbe și inimile calde – cu irizații de alb și liliachiu

 • Salty Sweet Nothings

Vorbe de duh, șoapte de alint: o nuanță de metal auriu și o consistență de cremă pufoasă, iată tot ce-i mai bun în toate lumile posibile.

 • It’s a Wonderful Spice

Iute ca fierul, tare ca oțelul: iarna are mai mult haz cu această nuanță metalică de aur roz.

 • Blame the Mistletoe

Un fucsia irizat, ca buzele tale sub vâsc când ne-am sărutat!

 • Shaking My Sugarplums

O nuanță de lavandă metalizată pentru un accent dulce-jucăuș.

 •  Sickeningly Sweet

O lavandă profundă și consistentă, irezistibil de dulce.

 •  Put On Something Ice

Poleită precum Crăiasa Zăpezii, în glitter liliachiu multicolor.

 •  Yay or Neigh

Acceptă provocarea, ieși din banal cu această nuanță metalică unde aurul face casă bună cu griul.

 •  Rebel with A Clause

Un roșu plin și îndrăzneț, și rău, și cuminte, și naughty, și nice.

 •  Let’s Scrooge

Un albastru-verzui irizat care spune „sunt sexy când sunt supărat“.

 •  Hot Toddy Naughty

Un brun irizat care te duce în păcat.

 •  Five Golden Flings

Un auriu mereu gata de flirt.

 •  Peppermint Bark and Bite

Un verde silvestru cu irizații și sugestii dulci.

 • Hot & Coaled

Glitterul negru multicolor care îți dă mereu idei nu tocmai cuminți.

GelColor oferă un finisaj profesionist care durează până la trei săptămâni, în timp ce Infinite Shine prezintă un finisaj foarte strălucitor, la o aplicare tradițională, prin lăcuire. Nail Lacquer are o formulă intens pigmentată, bogată, pentru o aplicare uniformă, fără dâre.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.