5 parfumuri de toamnă pe care ai vrea să le ai

Vă propun o călătorie olfactivă în lumea parfumeriei de nișă, unde descoperim 5 parfumuri meticulos lucrate, ca tribut adus îmbrățișării acestei toamne lungi, frumoase și calde. Fiecare o operă de artă în sine, parfumurile sunt un echilibru rafinat de note, ce împletesc peisaje cu frunziș arămiu, seri aprinse cu focuri de tabără și bogăția roadelor pământului ce definesc această perioadă a anului. Îmbrățișează căldura, misterul și magia pură a toamnei și poartă-le cu încrederea și grația pe care o merită. Iată un sezon plin de arome care ne inspiră, ne răsfață și înalță, amintindu-ne că frumusețea nu este doar văzută, ci și simțită.

5 parfumuri de nișă

„Antiqua” Firenze Opulent Vanilla, Nicolai Amber Oud, Thomas de Monaco Raw Gold

IO.KO 1954 I. Patchouli – un paciuli moale și cald, unde trăsăturile caracteristice pământului se amestecă blând cu tămâia și lemnul prețios, împletite în note de labdanum (o rășină ce se colectează în prezent exclusiv din insula Creta), tutun și ambră.

Nicolai Amber Oud – o ambră misterioasă mixată cu labdanum, vanilie și condimente calde, pentru a răspunde voluptății îndrăznețe a notei de oud. Notele de vârf aromatice de lavandă, artemisia și cimbru contrastează cu această vrajă de lungă durată, caldă și senzuală.

Antiqua Firenze Opulent Vanilla – vanilie scânteietoare, bogată și opulentă, dezvăluită de piper și floare de portocal, glazurate cu nectar texturat. Inima parfumului creează dependență și ne conferă o senzație de lux, datorită boabelor de vanilie aurie, extractului de rom, irisului pudrat și a boabelor de cacao amărui.  Baza este rășinoasă și lemnoasă datorită benzoinei, labdanumlui și frunzelor catifelate de paciuli.

Masque Milano Tango – ca în toate poveștile grozave, Tango pune imediat în scenă aventuri nocturne sau adaugă puțină căldură oricărei nopți. Este o ambră profundă, caldă și senzuală, picantă și indulgentă.

Thomas de Monaco Raw Gold – un parfum foarte intim, profund și seducător. Caracterul distinctiv se deschide cu vârtejuri de lichior de prune, cafea, vetiver afumat și piper negru și se desfășoara voluptuos și pretențios, cu o inimă ce pretinde libertate nestăpânită și sugerează un ruj mov luxuriant, texturat, cu note calde de piele lustruită și velur. La bază, urmează o călătorie de seducție catifelată care tânjește după un romantism subtil, boabe de tonka, note balsamice și o notă de miere.

Rășină, condimente, vanilie – ingredientele de bază a parfumurilor de nișă dedicate toamnei

Pe măsură ce alegi parfumul, nu uita că el este o expresie profund personală a stilului și identității. Lasă-l să fie o reflexie a propriei tale călătorii unice prin acest sezon transformator.

Parfumurile se găsesc în magazinele 50ML Artistic Fragrance Bar din București (Calea Dorobanților nr. 111) și Niche Parfumerie Timișoara (Str. Albă Iulia nr.1), dar și pe www.nicheparfumerie.ro.

Citește și
My Exclusive Collection, parfumuri de nișă Jean-Paul Guerlain

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.