My Exclusive Collection, parfumuri de nișă Jean-Paul Guerlain

Niche Parfumerie aduce în România My Exclusive Collection (M.E.C), cele mai noi creații ale lui Jean-Paul Guerlain, chintesența cercetărilor olfactive ale renumitului parfumeur. „Am decis să creez această colecție pentru a aduce un omagiu femeilor și bărbaților. Cum am spus întotdeauna parfumul este cea mai intensă dintre amintiri. Un parfum bun este unul care face o femeie dezirabilă. Fac parfumerie pentru plăcerea mea și pentru prieteni.” (Jean-Paul Guerlain)

My Exclusive Collection, parfumuri de nișă semnate de Jean-Paul Guerlain, se găsesc la Niche Parfumerie

M.E.C – My Exclusive Collection este o companie franceză fondată în 2015, cu sediul pe Champs Elysee, în Paris. Magazinul este specializat în parfumerie, cosmetică și îngrijire organică, oferind produse exclusive de ultra-lux unei clientele sofisticate și pretențioase, locale și internaționale.

My Exclusive Collection este rezultatul obținut la întâlnirea dintre pasiunea și eleganța, cultura și luxul franceze. Brandul colaborează cu diverși artiști, designeri și creatori, vârfuri în domeniul lor de excelență. „Nasul” parfumer este Jean-Paul Guerlain, creatorul My Exclusive Collection – un brand nou, cu prima ediție lansată în 2016, iar cea mai nouă, în 2021.

Creațiile parfumate My Exclusive Collection sunt rezultatul unei colaborări timp de cinci ani cu parfumierul Jean-Paul Guerlain. Colecția își are inspirația și bogăția din asamblarea celor mai prețioase și materii prime naturale, iar rezultatul, spectaculos: creații elegante, unice și somptuoase, pe care de-acum le găsim și în România, la Niche Parfumerie.

Murmured’Alcôve

EDP 100 ml/ 1050 lei

Un univers floral cu note opulente și misterioase care oferă subtil o notă de senzualitate. Acest parfum fascinant și amețitor dezvăluie caracterul mistic al tuberozei, această floare albă numită și „complicele iubirii”. În amestec amețitor cu zambilă și trandafir de mai, parfumul ei te cufundă într-o lume decadentă și îmbătătoare.

Renata 1226

EDP 100 ml/ 1050 lei

Un caleidoscop al iubirii, acest buchet oriental atinge formula perfectă. Într-o odă ce se deschide pe notele calde și condimentate de piper roz, ylang ylang-ul își împrăștie nectarul afrodisiac amestecându-se cu magia formidabilă a ciumafăii, Datura stramonium. Aceasta din urmă a fost folosită de mii de ani ca plantă medicinală (cu fumul de frunze uscate se alinau crizele de astm). Preoții zuni o foloseau în slujbele religioase, în Europa medievală era folosită de vraci la prepararea poțiunilor diverse și ca afrosidiac, asiaticii o puneau în bere. Îi regăsim aroma misterioasă în Renata 1226, în echilibru cu vanilia suavă, dulceața balsamului Peru și forța lemnoasă a vetiverului, care punctează acest parfum.

Swingfollies

EDP 100 ml/ 1050 lei

O odisee care se întinde de la Oceanul indian până la țărmurile rivierei franceze, pe un traseu intens lemnos, împrospătat cu flori și citrice. Această călătorie este o invitație de a descoperi forța aromei de paciuli, accentele rare și picante ale piperului negru de Madagascar și prospețimea mandarinei și a florilor de portocal, înainte de a se cufunda în delicatețea vaniliei și a moscului alb.

Creațiile casei My Exclusive Collection sunt disponibile în exclusivitate în România pe nicheparfumerie.ro, în concept store-ul Niche Parfumerie din București 50ml Artistic Fragrance Bar și în magazinul Niche Parfumerie din Timișoara.

 

Citește și:

3 parfumuri florale de nișă de încercat primăvara asta

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.