Cel mai performant aspirator din lume

Se numește iRobot Roomba 980 și e cel mai performant aspirator din lume – acum și pe piața din România. Cu navigare vizuală inteligentă, control prin aplicație și conectivitate Wi-Fi®, noul Roomba 980 este primul produs cu capacități de cartografiere conectat prin Cloud.

roomba 980

Compania americană iRobot, prin distribuitorul local Certus Mercatus România, lansează pe piața un nou aspirator robot, Roomba 980, disponibil de azi în magazinul online și în magazinele partenere. “Cu peste 14 milioane de roboți în casele oamenilor din întreaga lume, iRobot este lider global în curățarea automată a casei. Roomba 980 reprezintă următorul pas foarte important al evoluției pieței de consum, deoarece este primul produs cu capacități de cartografiere conectat prin Cloud. Prin tehnologiile Cloud și de cartografiere, roboții obțin o mai bună înțelegere a mediului, iar clienții dețin mai mult control. Privind în perspectivă, aceste tehnologii permit, de asemenea, integrarea roboților într-o casă inteligentă”, a declarat Colin Angle, Președinte și Director Executiv al iRobot.

Odată cu Roomba 980, iRobot implementează, simultan, într-un produs de consum, tehnologia de localizare vizuală și de cartografiere (vSLAM®). Această tehnologie revoluționară face parte din noul sistem de navigație iAdapt® 2.0 cu localizare vizuală, care permite robotului Roomba 980 cartografierea mediului în timpul curățării, ținând evidența spațiului unde este activ, până când acesta este complet curățat.

R980_Dancing1 Reading_comp

Roomba 980 are 3 caracteristici principale:

  • Roomba 980 combină navigarea adaptivă cu localizarea vizuală pentru a curată timp de până la două ore, apoi se reîncărcă și reia după cum este necesar până când curăță tot spațiul unei case (inclusiv pe sub mobilă și în spații greu accesibile)
  • aplicația iRobot HOME oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla robotul Roomba 980 de oriunde și oricând printr-o simplă apăsare;
  • sistemul  de curățare AeroForce ™ cu funcția Carpet Boost (creștere a puterii de aspirare pe covoare) detectează zonele cu mochetă și oferă de două ori mai multă performanță de curățare, făcând din Roomba 980 cel mai performant robot aspirator al iRobot Corporation, lider în furnizarea de soluții bazate pe tehnologie robotizata.

Roomba 980 este disponibil pentru cumpărare în România începând cu 10 aprilie 2016 la prețul de 4 499 lei, pe site la distribuitorii autorizați. Alte tipuri de Roomba, pentru toate gusturile și buzunarele, găsiți aici.

Despre iRobot Corporation

iRobot proiectează și construiește roboți care ajută oamenii să facă mai mult. Compania construiește roboți casnici care ajută oamenii să găsească modalități mai inteligente de a curăța, roboți de apărare și de securitate care îi protejează pe cei aflați în pericol și roboți pentru conferințe la distanță care permit prezența virtuală de oriunde din lume. Roboții casnici și militari dispun de tehnologii care încorporează concepte avansate în navigație, mobilitate, manipulare și inteligență artificială. Pentru mai multe informații despre iRobot, va rugăm să vizitați http://www.irobot.comsau http://www.irobot.ro.

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou