Ciprian Bălănescu, de 13 ori campion național la duatlon

Ciprian Bălănescu, atlet sponsorizat de Herbalife România, a câștigat un nou titlul de campion național la duatlon la categoria elite, titlu pe care îl deţine încă din anul 2005. Ciprian a ocupat prima poziție a clasamentului după 5 kilometri de alergare, 20 de kilometri parcurşi pe bicicletă şi 2,5 kilometri de alergare, terminând cursa în 57 de minute şi 35 de secunde. Evenimentul a avut loc pe 14 mai la Cluj și la el au participat peste 250 de sportivi din țară.

Ciprian Bălănescu:  „Cursa de la Cluj pentru al 13-lea titlu a fost cu noroc pentru mine. Dar dincolo de noroc este multă muncă la mijloc, m-am pregătit foarte bine înainte şi am fost hotărât să câştig. În primii doi kilometri de alergare m-am desprins încet de pluton şi am început propria mea cursă, în care am alergat şi am pedalat cu gândurile mele, fără presiune. În două săptămîni începe sezonul competiţional, mă simt pregătit şi încrezător că voi obţine rezultate bune în România dar şi pe plan internaţional”.

foto: Adina Dusa

Din 2014, Herbalife Romania îl susţine pe Ciprian în activitatea sa sportivă, oferindu-i un program de nutriție de înaltă performanță, creat special pentru nevoile unui triatlonist profesionist.

Ciprian Bălănescu s-a născut în anul 1985 în Făget, judeţul Timiş, într-o familie cu şase fraţi. De mic copil i-a plăcut să se joace în natură, să alerge și să meargă pe bicicletă. La vârsta de 14 ani a avut prima întâlnire cu atletismul însă triatlonul a fost experiența care i-a marcat viața. Triatlonul l-a învăţat să ceară mai mult de la viaţă şi să își urmeze visele.

Despre Ciprian Bălănescu mai puteți citi pe site-ul sportivului  şi pe pagina lui de facebook.

 Despre Herbalife®

Herbalife® oferă o gamă variată de produse pentru controlul greutăţii obţinute în urma unor cercetări ştiinţifice, suplimente nutriţionale menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Portofoliul Herbalife® include shake-uri proteice, batoane înlocuitoare de masă şi gustări proteice; suplimente nutritive pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea tenului.

Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife® sunt vândute în peste 90 de ţări prin intermediul unei reţele de peste 2.5 milioane de membrii independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiiilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife®, puteţi accesa website-urile www.herbalife.com, www.herbalife.ro, www.herbalife24.ro

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.