În trusa de vacanță – bucură-te de natură, în siguranță!

Must-have în trusa de vacanță: câteva produse Sano, soluții inovatoare pentru protecția pielii împotriva atacului țânțarilor, bacteriilor și radiației solare – să ne bucurăm de vacanță, în deplină siguranță! Toate produsele Skin Gard sunt eficiente, ușor de aplicat, rezistente la transpirație și apă, potrivite pentru orice vârstă și tip de piele.

trusa de vacanță

foto: pexels

sano in trusa de vacanță

Sano in trusa de vacanță

Protecție împotriva țânțarilor

Sano Dy Roll-on cu extract de mușețel, roll-on 50 ml – musai să-l ai în trusa de vacanță sau pentru excursiile de weekend. În războiul împotriva țânțarilor ai nevoie de cel mai puternic aliat! Gama de repelenti Sano Dy este cea mai bună alegere pentru protecția împotriva insectelor pișcătoare, grație unei formule unice care și-a dovedit eficiența ani la rând.

De ce Sano Dy Roll-on:

 • Eficient până la 8 ore, chiar și în condiții climatice severe.
 • Ușor de aplicat, miroase a levănțică
 • Respinge insectele zburatoare inainte de a se aseza pe piele.
 • Ideal pentru utilizarea în excursii.

Protecție antibacteriană

Sano Medic Gel pentru Curățarea Mainilor, 300ml, în ambalaj pentru toata familia cu pompa încorporate, este cel mai mare câștigător împotriva germenilor! – este un alt produs necesar în trusa de vacanță. Gelul pe bază de alcool este ideal pentru igiena perfecta a mainilor. Este deosebit de util cand apa si sapunul sunt indisponibile.

 • Textura ușoară și ne-lipicioasă.
 • Conține ingrediente naturale și vitamina E pentru protecția pielii.
 • Uscare rapidă.
 • Produsul este disponibil si la 100ml „To Go”.

Protecție solară

Skin Gard Invisible Gel – 60ml, ofera protecție solară pentru față (SPF30), nu lasă urme albe pe piele și hidratează piele. Un produs pentru toate tipurile de piele ce nu conșine grăsimi (uleiuri), este hipoalergenic, fără parabeni, rezistent la apă și transpirație.
Skin Gard, aparține brand-ului Careline, este lider de piață în îngrijire și protecție solară, în Israel. Lansată în anul 2000, gama Skin Gard conține formule inovatoare, în conformitate cu standardele cele mai stricte din lume.

Brandul oferă cele mai bune si cele mai inovatoare soluții în îngrijirea și protecția solară pentru toate tipurile de consumatori, de la sugari și copii, până la adulții care lucrează în aer liber, oferind fiecarui nivel de expunere și fiecarui tip de piele, o soluție corespunzătoare.

Despre produsele Skin Gard:

Toate produsele Skin Gard sunt dezvoltate după lungi cercetări internaționale și, pe lângă funcționalitatea lor, produsele sunt create special pentru a oferi utilizatorilor o experiență confortabilă prin texturi ușoare, rezistența la transpirație & apă și confort deosebit în aplicare.

 • Sunt recomandate de Fundația American Cancer Cancer / American CancerSociety
 • Blochează peste 90% din radiațiile UVA conform standardelor australiene* (*cele mai ridicate din lume)
 • Filtrează radiațile UVB cu diferite niveluri de SPF
 • Au texturi luminoase care se absorb rapid în piele
 • Hipoalergenice și rezistente la apă
 • Nu sunt testate pe animale

Produsele sunt disponibile în rețelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, in magazinele tradiționale din apropierea dvs, dar si online.

În România, SANO este prezent de mai bine de 15 ani si are un portofoliu de peste 400 de produse intr-o varietate de categorii: articole de toaleta si igiena personala, scutece pentru adulti si copii, produse de curatenie si mentenanta, detergent pudra, lichizi si balsamuri de rufe, insecticide si pesticide, produse din hartie si produse dedicate segmentului HoReCa si industrial. Grupul Sano detine in Romania brandurile de cosmetica Careline si Natural Formula.
,

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.