Colecția de vară Primark te așteaptă în AFI Cotroceni

Colecția de vară Primark propune un stil inspirat din specificul Marocului, cu accente energizante de culoare. Cromatica imprimeurilor paisley, croielile boho și broderiile fine definesc ținute lejere, ideale pentru toată familia. Pentru zilele însorite de vară, rochiile sau fustele lungi și vaporoase, completate de cămăși sau pantaloni scurți, te trimit cu gândul la vacanță. Accesoriile și pălăriile cu aer exotic, adaugă un plus de personalitate ținutelor.

Colecția de vară Primark AFI Cotroceni

Barbie The Movie, noua colecție capsulă marca Primark

  • Pentru Primark, vara aceasta este roz, inspirată de lansarea colecției Barbie The Movie, care ajunge în magazine în luna iulie, odată cu lansarea filmului Warner Bros. Pictures în cinematografele din întreaga lume. Colecția capsulă introduce imprimeuri și modele care vor aduce un plus de inspirație tuturor celor care iubesc trend-ul Barbiecore™, implicit filmul Barbie® și stilul iconic Barbie®, pe care toate generațiile îl cunosc.
  • Concepută pentru a pune în valoare celebrul logo Barbie® Land, colecția oferă o varietate de piese de îmbrăcăminte pentru femei și bărbați, cât și accesorii, produse de beauty și obiecte home & deco. Stilul vestimentar Barbie aduce în atenție rozul inconfundabil cu accente de neon și note subtile de glam. Din colecție nu puteau lipsi emblematicele costume de baie Venice Beach Barbie și pantalonii scurți Ken, toate acestea vă așteaptă de luna viitoare în magazinele Primark.
  • Colecția Barbie The Movie oferă o gamă de produse la prețuri care variază între 12 lei și 80 de lei, astfel încât toată lumea să poată sărbători stilul Barbie în această vară.

PRIMARK SUMMER VIBES: întâmpină vara în noul magazin deschis în AFI Cotroceni!

Primark, retailerul internațional de modă, a deschis cel de-al doilea magazin din România, în AFI Cotroceni București. Magazinul este dispus pe un singur etaj și are o suprafață de 3.200 m2, aducând clienților din România, în premieră, formula unică Primark ce îmbină cele mai noi tendințe cu produse de primă necesitate la prețuri convenabile. Deschiderea are loc la doar șase luni de la intrare pe piața din România a brandului și deschiderea primului magazin în ParkLake Shopping Center București.

Multe haine poartă eticheta Primark Cares, un brand în plină expansiune, care reprezintă angajamentul Primark pentru produse sustenabile, pe care toată lumea să și le poată permite. Cel mai recent Raport de Sustenabilitate și Etică demonstrează progresul Primark în ceea ce privește angajamentele asumate în strategia de sustenabilitate. Deja, jumătate din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclate sau care provin din surse sustenabile, iar până în 2030, obiectivul setat este de 100%.

Primark a lansat prima sa gamă de produse concepute și realizate în așa fel încât să poată fi revalorificate sau reciclate. Clienții pot cumpăra noua colecție de produse circulare, concepută conform noului standard de produse circulare al Primark, care se bazează pe principiile stabilite de către Fundația Ellen MacArthur.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.