Crăciunul cu Yves Rocher: colecții eco-friendly și arome surprinzătoare

A sosit acel moment magic al anului când primim și împărțim cadouri, momente frumoase și bucurii mai mici sau mai mari celor dragi. Yves Rocher ne ajută și de data asta să intrăm în atmosfera fermecată a Crăciunului cu sublimele colecții de sfârșit de an, în ediție limitată. Două colecții eco-friendly cu arome surprinzătoare ne poartă într-o lume de poveste și ne conectează cu natura extraordinară Yves Rocher. Eu le-am încercat și am fost cucerită instantaneu de aromele gourmet de fructe și ciocolată. Sunt un răsfăț excelent pentru zilele de iarnă și un cadou inspirat pentru cei dragi.

Yves Rocher Crăciun 2021 în ediție limitată

Yves Rocher ne uimește în fiecare sfârșit de an și ne atrage irezistibil către colecțiile se sărbătoare ale brandului. Anul acesta, parcă mai aromate și delicioase ca oricând. Yves Rocher știe că avem nevoie de relaxare și mici bucurii care să ne scoată din stresul cotidian. Și ce ne poate ajuta mai bine să ne bucurăm decât natura și deliciile gourmet?

Pășește în Grădina Curiozităților Yves Rocher

Lasă-te purtată de poveste… Pe tărâmul magic Yves Rocher, animalele se ascund în vegetația înaltă, un copac fermecat te așteaptă cu surprize, murele cristalizate se leagănă pe crengi, iar feliile de portocală se rostogolesc prin ciocolată.

Două colecții în ediție limitată te poartă spre descoperirea unui univers olfactiv dulce-fructat-gourmet: colecțiile Mure Delicioase și Portocale & Ciocolată provoacă dependență.

Colecții de Crăciun 2021 în ediție limitată

 • Mure Delicioase: Gel de duș, Cremă de mâini, Balsam pentru buze, Exfoliant bifazic pentru corp, Lumânare parfumată
 • Karité: Lapte reparator pentru corp, Balsam reconfortant pentru duș, Exfoliant pentru corp, Balsam pentru buze și Set reparare Expert
 • Portocale și Ciocolată: Gel de duș, Cremă de mâini, Balsam pentru buze, Exfoliant bifazic pentru corp și Lumânare parfumată
 • Seturi de Crăciun: Apă de toaletă My Vanilla Garden, Set Cadou Comme Une Évidence, Set Cadou mini Mure Delicioase, Set Cadou Mini Portocale și Ciocolată, Set reparare Expert Karite.

Mure Delicioase și Portocale & Ciocolată – două colecții eco-friendly cu arome surprinzătoare

Yves Rocher Colecții de Crăciun Mure Delicioase

 • Ambele colecții au baze de curățare de origine vegetală, fără sulfați, cu pH neutru pentru piele
 • Produsele sunt până la 98% compuse din ingrediente de origine naturală
 • Au forumule ușor biodegradabile
 • Made in France
 • În ambalaje reciclabile realizate din plastic 100% reciclat
 • Calendarul de Advent este realizat din 60% carton reciclat din deșeurile proprii ale companiei, perfect reciclabil și reutilizabil.

Toate produsele se găsesc în magazinele Yves Rocher sau pe site

Yves Rocher Colecții de Crăciun 2021

Orange Fondante, My Vanilla Garden – la mine în casă miroase deja a Crăciun și a prăjituri delicioase

My Vanilla Garden, colecția mea preferată

Un Crăciun responsabil cu Yves Rocher

 • Și mai puțin plastic. Compania se încadrează în tendința eco mondială de eliminare a plasticului.
 • Ambalajele sunt realizate din materiale reciclabile și mai responsabile
 • Cutiile de carton reciclabile sunt realizate din reciclarea în proporție de 60% a propriilor deșeuri și certificate FSC.
 • Cutiile metalice sunt reciclabile
 • Cutiile cadou sunt concepute pentru a avea și a doua viață
 • „Toate sunt fabricate cu drag în Franța”, conform declarației brandului

Economie de 13 tone de plastic într-un singur an!

„Ca în fiecare an, dar mai ales în perioada sărbătorilor, scopul nostru este ca fiecare client să aibă o experiență unică datorită cadourilor noastre eco-responsabile. Îndepărtând ambalajele din plastic din ambalajele noastre din acest an, suntem mândri să participăm la un consum mai responsabil, cu o economie de aproape 13 tone de plastic comparativ cu Crăciunul 2020!”

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.