Cum ascunzi firele albe?

Femeile sunt magice, dar atât de diferite. Unele îmbrățișează schimbarea cu ochi buni, altele nu. Sunt femei care refuză să vadă vreun fir de păr alb și femei care optează pentru tranziții subtile atunci când vine vorba de schimbările de look. Iată cum poți acoperi firele albe de păr sau să le maschezi fără prea mari bătăi de cap.

Folosește o vopsea permanentă

Pigmenții permanenți te ajută întotdeauna să opții rezultatul mult dorit. Încearcă Illumina Color alături de Koleston Perfect pentru un finish intens. Fiecare dintre aceste produse vor garanta un look natural, indiferent că vorbim de un păr blond, brunet sau roșcat.

Folosește Pure Naturals

Consultă-ți stilistul și vezi ce îți recomandă. O variantă poate fi vopseaua permanentă Koleston Perfect, cu un ados de Pure Naturals Resistant Cover.

Ocupă-te de zonele mai rezistente

”Părul alb nu crește uniform, motiv pentru care acoperirea lui este puțin mai dificilă”, ne explică Roxana Oprea, Education Manager la Wella Professionals. ”O distribuire inegală a părului alb va complica procesul de acoperire, însă ideal este ca produsele de colorare să fie aplicate începând cu secțiunile peste care vopseaua va rezista mai mult timp”, conchide ea.

Obține culoarea sub o sursă de căldură

Fără o sursă de căldură, vopseaua are nevoie de 30-40 de minute pentru a acoperi firele rebele de păr alb, dar cu o temperatură crescută, poți încheia procesul în doar 15-25 de minute. Important este să verifici rezultatul înainte de clătire.

Estompează firele albe cu ajutorul șuvițelor

Acoperirea firelor albe de păr nu este singura soluție. Din contra! O metodă foarte lejeră și în tendințe este cea în care să optezi pentru șuvițe. Astfel, părul crescut natural va fi mai puțin vizibil, iar firele albe vor fi estompate de acest efect.

Deschide părul către vârfuri

Este foarte important să iei în calcul porozitatea părului de la rădăcină la vârfuri. De cele mai multe ori, rădăcina este cea care se impregnează cu culoare cel mai ușor, în timp ce vârfurile uscate pot absorbi mai multă vopsea. Folosește un pigment mai intens pentru a acoperi părul alb dacă îți dorești o formulă mai deschisă pe lungimi și vârfuri, astfel încât trecerea să fie uniformă.

Hidratează părul cu o mască tratament

În timp, după vopsire, pigmentul se pierde, iar părul alb începe din nou să fie vizibil. În plus, uleiurile naturale se reduc în zona scalpului, motiv pentru care ai nevoie de produse care să mențină vitalitatea părului. Optează săptămânal pentru masca Oil Reflections Hair Mask sau pentru Color Fresh Mask pentru un plus de hidratare.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.