David Baldacci, cu un nou bestseller: „Tărâmul celor 5 cercuri”

„Ce se întâmplă atunci când autorul unor bestselleruri internaționale își încearcă din nou condeiul cu un roman fantasy pentru tinerii cititori? Apare încă un succes de autor. Baldacci, atât de cunoscut pentru thrillerele sale, dovedește un talent extraordinar în crearea unor lumi magice…“ (Booklist). Noul volum apărut la RAO se numește Tărâmul celor cinci cercuri și este a doua carte din seria Vega Jane, a lui David Baldacci.

Maestru modern al thriller-elor și unul dintre cei mai renumiți romancieri din lume, Baldacci ne seduce din nou cu un roman de fantezie pentru tinerii cititori, care a devenit rapid un succes mondial.

Tărâmul celor Cinci Cercuri, a doua carte din seria Vega Jane, este povestea fantezistă și extravagantă a unei fete forțate să lupte pentru viața ei, pe măsură ce parcurge un tărâm plin de primejdii și de nenumărate provocări. Folosindu-și istețimea, îndemânarea, șiretenia și inventivitatea, Vega Jane se dovedește o eroină puternică și perseverentă, care ajunge să se bucure rapid de toată simpatia cititorului.

Puține personaje feminine din romanele ultimilor ani sunt atât de uimitoare precum Vega… Atrăgătoare și plină de farmec, onestă și ambițioasă, Vega Jane este admirabilă din toate punctele de vedere. Povestea se bucură din abundență de acțiune,mister, monștri ciudați și animale fantastice, relații șocante și secrete de mult pierdute.

Tărâmul celor Cinci Cercuri, continuarea aventurilor din Lovitura de graţie, este o incursiune încântătoare printr-o lume fantastică demnă de Rowling sau Brooks – lumea sa tainică și feerică este descrisă cu însuflețire, ceea ce justifică emoțiile puternice și chiar fiorii de pe parcursul lecturii. Talentul lui Baldacci de a potența tensiunea și de a accelera la maximum acțiunea este acum etalat cu mare generozitate, autorul dovedind din plin că măiestria condeiului său poate ajunge atât la cititorii adulți, cât și la cei tineri.

 Despre autor:

David Baldacci este un autor de origine italiană, născut și crescut în Richmond, Virginia. După o diplomă în Drept obținută în urma absolvirii universității Virginia, a practicat avocatura timp de 9 ani, în Washington. În această perioadă a început să scrie romane, debutând cu Absolute Power, publicat în 1996 și devenit rapid bestseller internațional. Baldacci a publicat 29 de romane pentru adulți, toate devenite bestselleruri naționale și internaționale, și patru romane pentru tinerii cititori. Multe dintre acestea au fost adaptate pentru film și televiziune. Romanele sale au fost traduse în peste 45 de limbi și s-au vândut în peste 80 de țări; mai mult de 110 milioane de exemplare au apărut în lumea întreagă. Baldacci a primit numeroase aprecieri pentru scrierile sale; el a fost adăugat în International Crime Writing Hall of Fame și a primit premiul Barnes & Noble.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.