David Costabile, locul 1 în turneul caritabil PokerStars

David Costabile, vedeta serialelor Miliarde si Suits, a luat partea leului dupa o lupta acerba cu fotbalistul brazilian Douglas Costa, iar donatia de 100.000 USD pentru locul intai va ajunge la World Central Kitchen in numele sau.

turneul Pokerstars

Joe, Hank, James, Lex

Edward Norton, Bryan Cranston, Hank Azaria, Neymar Jr, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Ricardinho, Liam Payne, Amy Schumer, Liviu Varciu (din partea Romaniei) si multe alte celebritati au concurat in weekend in turneul de poker online “Stars CALL for Action – Powered by PokerStars” cu scopul de a strange suma de 1 milion USD pentru organizatii caritabile.

Peste 90 de celebritati s-au inscris la turneu sa stranga fonduri pentru combaterea efectelor pandemiei globale, iar masa finala a reflectat cu adevarat natura internationala a evenimentului. Douazeci si patru de jucatori au reusit sa atraga fiecare cate o parte din valoarea totala a donatiei pentru organizatia caritabila aleasa.

Castigatorii mesei finale a Evenimentului Principal si sumele donate organizatiile caritabile:

  • Locul intai: David Costabile – 100.000 USD
  • Locul al doilea: Douglas Costa – 75.000 USD
  • Locul al treilea: Jennifer Shahade (Ambasador PokerStars) – 40.000 USD
  • Locul al patrulea: Casey Affleck – 30.000 USD
  • Locul al cincilea: Chris Moneymaker (Ambasador PokerStars) – 20.000 USD
  • Locul al saselea: Mike Tyndall – 15.000 USD

Din totalul donatiilor, 50% va ajunge direct la Care International in numele celor care au jucat, iar restul de 500.000 USD va fi directionat catre organizatiile caritabile alese de castigatori.

Era cat pe ce sa fie o dubla a actorilor din Suits, deoarece Gabriel Macht a intrat in joc cu fostul international al echipei de fotbal a Angliei, Wayne Bridge, pentru o donatie de 50.000 USD oferita in cadrul evenimentului secundar winner-takes-all pentru celebritati care le-a oferit a doua sansa celor care aiu iesit din turneul principal. In cele din urma, Bridge s-a impus si va trimite donatia castigatorului de 50.000 USD catre fondul caritabil The Little Roo Neonatal Fund.

Printre celebritatile care au reusit sa atraga donatii pentru organizatiile caritabile pe care le sustin se numara Edward Norton, Bryan Cranston, Michael Ian Black, Don Cheadle, Tony Yazbeck, Macauley Culkin, Nelson Figueroa, Tohi si Thomas Lennon. Sora lui Amy Schumer, Kim Carmele, s-a aflat printre cei sase jucatori care au ajuns in finala de la ‘Player Invitational’ si a castigat 10.000 USD pentru organizatia caritabila aleasa.

Hank Azaria a declarat, „Ce zi fabuloasa! Am fost de-a dreptul emotionat sa intru in legatura cu atat de multi oameni pe care ii iubesc si admir, pentru o cauza nobila si sunt in continuare uimit de contributia enorma din partea PokerStars. Au donat cate 10.000 USD catre eforturile de combatere a COVID pentru fiecare vedeta care a participat si, chiar daca nu am atins tinta de 100 de celebritati, nu au ezitat si au donat un milion de dolari, ceea ce a fost pur si simplu incredibil. Si am apucat si sa joc ceva poker!”

Laurie Lee, CEO al CARE International UK, partenerul oficial pentru actiuni de salvare in situatii de urgenta al PokerStars din 2014, a declarat: „Acest parteneriat desfasurat in ultimii sase ani inseamna enorm pentru noi. Cu sprijinul celor de la PokerStars putem interveni rapid in situatii de urgenta, salvand vieti si oferind ajutorul atat de necesar comunitatilor vulnerabile din intreaga lume.”

Donatiile catre organizatiile caritabile vor fi administrate de Entertainment Industry Foundation (EIF), o fundatie caritabila cotata cu patru stele de ghidul Charity Navigator care indeplineste toate cele 20 de standarde BBB de caritate. Se mai pot face donatii prin YouTube si pe eifoundation.org/starscallforaction.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.