PokerStars: celebrităţi în turneu caritabil de 1 milion USD

Actorul Hank Azaria şi alţi prieteni celebri fac echipă cu PokerStars pentru un spectaculos eveniment caritabil de 1 milion USD.

Stars CALL for Action - Powered by PokerStars

ONCHAN, Isle of Man – 7 mai, 2020 – În data de 9 mai, începând cu ora 21.00, zeci de vedete de talie mondială se vor reuni pentru turneul Stars CALL for Action – Powered by PokerStars, un eveniment caritabil de poker online unde se vor strânge fonduri pentru combaterea efectelor actualei crize globale.

Turneul de poker online va fi găzduit de PokerStars şi va fi transmis live pe Twitch şi YouTube. Vedete internaţionale îşi vor porni camerele video şi vor ocupa un loc la masa virtuală, iar iubitorii de poker din întreaga lume se pot alătura gazdelor James Hartigan şi Lex Veldhuis care urmăresc acţiunea şi intră în legătură cu preferaţii mulţimii.

Spectatorii vor putea şi să contribuie la cauză prin intermediul butonului ‘Donează’ de pe platforma preferată.

Coordonat de actorul Hank Azaria şi jurnalistul, autorul şi scenaristul Andy Bellin, acest eveniment de excepţie a generat interes real în rândul comunității de poker online. Printre celebrităţile înscrise deja se numără Edward Norton, Brian Koppelman, Amy Schumer, Bryan Cranston, Don Cheadle, Michael Cera, Jon Hamm, Jeff Garlin, David Schwimmer, Eric Bogosian, Jason Alexander, Brad Garrett, Michael Ian Black, Kevin Pollak, Tony Yazbeck, Max Kruse şi mulţi alţii.

Câștigătorii vor direcţiona o parte din suma totală de 1 milion USD, donată de PokerStars, către o organizaţie caritabilă la alegere pe care o pot promova și susține financiar prin intermediul acestei inițiative internaționale. Un procent de 50% din totalul donaţiei va merge direct către Care International în numele celor care joacă, la fel ca toate sumele donate pe parcursul transmisiei live. Donaţiile către organizaţiile caritabile vor fi administrate de Entertainment Industry Foundation (EIF), o fundaţie caritabilă cotată cu patru stele de ghidul Charity Navigator care îndeplineşte toate cele 20 de standarde BBB de caritate.

„Acest eveniment este o modalitate extraordinară de a oferi sprijin real acolo unde este nevoie, în timp ce stăm acasă, dar suntem conectaţi cu oameni din întreaga lume. O partidă de poker amicală ne aminteşte de viaţa pe care o aveam înainte şi pe care sperăm să o recăpătăm în curând,” a declarat Hank Azaria. „Oamenii au astfel şansa de a interacţiona pentru o cauză nobilă şi de a se distra în acelaşi timp. Am avut parte de reacţii extraordinare şi vă mărturisesc că, văzând cum se implică PokerStars, am fost de-a dreptul impresionat. Speram cu toţii că va contribui cu o sumă de bani, dar faptul că finanţează practic întregul eveniment cu un milion de dolari este pur şi simplu incredibil.”

Pentru a creşte şi mai mult nivelul competiţiei, PokerStars surprinde jucătorii şi fanii oferindu-le ocazia de a juca împotriva vedetelor. Ambasadorii, streamerii şi celebrităţile PokerStars vor oferi cadouri participanţilor, iar cei aleşi vor concura în data de 9 mai pentru a direcţiona şi alte donaţii către Care International. Două tabere – celebrităţi şi jucători – vor juca până când vor ajunge la mesele finale, urmând să se înfrunte împreună într-un showdown suprem. Celebrităţile scoase din joc înainte de finală vor intra într-un eveniment secundar în care câştigătorul va direcţiona 10% din total către organizația caritabilă.

„Evenimentul a pornit de la o simplă conversaţie dintre membrii echipei noastre, Hank, Andy şi Entertainment Industry Foundation din dorinţa de a crea divertisment pozitiv şi de a strânge fonduri pentru cauze critice în aceste vremuri dificile,” a declarat Rebecca McAdam Willetts, Director Asociat de Relaţii Publice la PokerStars. „Am fost încântaţi că au venit la noi şi suntem uluiţi de avântul pe care l-a luat. Oamenii apelează tot mai mult la produsele noastre pentru a ţine legătura, a concura şi a socializa în siguranţă de acasă, prin urmare ne bucurăm să arătăm cum jocul pe care îl iubim poate să unească oamenii şi să facă bine și să ofere şi surprize iubitorilor de poker.”

„Suntem onoraţi de parteneriatul cu artişti din comunitatea noastră în efortul de a strânge fonduri şi de a ridica moralul în astfel de momente,” a declarat Regina Miller, Consilier-Şef Strategie pentru Entertainment Industry Foundation. „PokerStars oferă cadrul de desfăşurare, iar Hank şi Andy coordonează desfășurarea evenimentului, aşa că aşteptăm cu nerăbdare să petrecem o seară plină de surprize în care să strângem fonduri pentru binele oamenilor din întreaga lume.”

Pentru a afla mai multe de la Hank Azaria şi pentru informaţii suplimentare, accesaţi Blogul PokerStars .

Despre Care International

Care International UK este una din principalele organizaţii umanitare din lume şi este partenerul oficial pentru acţiuni de salvare în situaţii de urgenţă al PokerStars din 2014. Care International este prezentă în peste 100 de ţări din întreaga lume şi are ca obiectiv salvarea de vieţi, lupta împotriva sărăciei şi justiţia socială.

Despre PokerStars

PokerStars operează cel mai popular site de poker online din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea din 2001, PokerStars a devenit prima opţiune a jucătorilor din întreaga lume, organizând mai multe turnee zilnice decât oriunde altundeva şi oferind cea mai bună securitate online. Peste 200 de miliarde de mâini au fost jucate pe PokerStars, adică mai multe decât pe orice alt site.

Joacă responsabil!  Pentru informaţii suplimentare despre jocul responsabil, accesaţi pagina web.

Despre Entertainment Industry Foundation

Entertainment Industry Foundation (EIF), înfiinţată în 1942, este o organizaţie multidimensională care ocupă un loc unic în lumea filantropiei. Prin mobilizarea şi valorificarea vocii puternice şi a talentelor creative din industria divertismentului, precum şi prin cultivarea suportului organizaţiilor (publice şi private) şi a filantropiştilor implicaţi în responsabilitatea socială, EIF creşte gradul de conştientizare şi strânge fonduri, dezvoltând şi completând campanii la nivel local, naţional şi global menite să faciliteze schimbarea socială pozitivă. Vizitaţi eifoundation.org  sau urmăriţi @eifoundation pentru informaţii suplimentare.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.