Noutăți Deichmann în colecția de toamnă-iarnă 2018

Deichmann lansează colecția toamnă-iarnă, într-o diversitate largă de stiluri și de modele de încălțăminte și genți. De la sport la retro, de la elegant la masculin, de la sexy la lejer și relaxat, Deichmann are tot ce poate visa o fashionistă…

Deichmann Colecția toamnă-iarnă 2018

Indiferent că e vorba despre sneakers, booties, loafers, pantofi high heels sau de bocanci și ghete, colecția de toamnă acoperă toată gama și fiecare model este cu adevărat „state of art”. Colecția toamnă – iarnă 2018 de la Deichmann cuprinde cele mai noi tendințe în modă la încălțăminte și genți.

Noul sezon își face intrarea în forță și la încălțăminte. Linii moderne, în culori de sezon, în trend: mai multe nuanțe de gri, de bej și maro, roz, verde kaki, rubiniu, alb și negru. Materiale diverse, suprafețe texturate și tigheluri șic dau nota de nou și trendy acestei colecții.

Trendsetterii încearcă mixuri noi de culori și stiluri de pantofi cu personalitate. Pantofii, ca și accesoriile, au valoare de statement. Purtăm nu neapărat ceea ce se poartă, ci mai ales ceea ce ne reprezintă. Look-ul ideal spune ceva despre cine suntem, facem și gândim, ce purtăm trebuie să ni se potrivească stilului personal și de viață.

Mai multe despre actuala colecție, modele și prețuri găsești în magazinul online.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.