Depot 96 și Musette – o prezentare inedită

Depot 96 și Musette au prezentat recent noile colecții toamnă-iarnă purtând marca inconfundabilă a celor două branduri: eleganță comodă și exclusivism accesibil. În atmosfera intimă și prietenoasă promovată de organizatori am asistat la o prezentare inedită, în care cliente fidele au luat locul manechinelor consacrate.

Musette

Trebuie să vă spun de la început că sunt mare admiratoare și cumpărătoare de pantofi și poșete Musette și haine Depot 96 – două companii românești, care împărtășesc aceleași valori de familie și calitate. Nu puteam să le ratez prezentarea recentă, unde, pe lângă noutățile sezonului care se apropie, am admirat și m-am distrat la o defilare inedită, în care clientele celor două branduri au luat locul manechinelor obișnuite.

11

Printre cliente și prietene, câteva vedete din showbiz – Crina Matei, Oana Roman  și hairstilistul Laurent Tourrette. În cunoscutul și apreciatul caracter „de familie” al celor două afaceri, organizatoarele – surori – directori de creație – manageri și acționari ai celor două companii, Cristina Bâtlan și Iulia Radu au avut o idee inedită. Și-au rugat prietenele cliente fidele să prezinte pe podium noua colecție. Acestea au primit propunerea cu entuziasm și au fost aplaudate la scena deschisă în aer liber de la sediul firmei Musette.

2

5 6 7 8

Inedita prezentare a demonstrat că ținutele Depot 96 și accesoriile Musette nu sunt create doar pentru manechine 90-60-90, ci pentru toate femeile care vor să fie elegante, indiferent de vârstă sau forme. Într-o atmosferă caldă și veselă, stropită cu șampanie, cei prezenți au admirat colecția și s-au identificat cu modelele și noile creații. Imposibil să nu te îndrăgostești definitiv de liniile elegante și țesăturile naturale marca Depot 96. Sau să nu  faci o pasiune pe viață pentru gențile și pantofii Musette.

depot 96

echipa Depot 96

Outfiturile propuse de Depot 96 pentru sezonul de iarnă cuprind jachete, veste, paltoane, cardigane și accesorii din bumbac, lână, cașmir și piele, în culorile anului, de la roz pal și albastru la bejuri calde, maro și roșu.

Coafuri: Geta Voinea

Make-up: echipa Mirela Vescan

 

Redactia
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou