Dermafrac și Universkin, cele mai noi tehnologii de rejuvenare a tenului

Medicii dermatologi susțin că orice ai aplica pe piele, nu ajunge niciodată în straturile profunde. Ei bine, acum ajunge! Tehnologia prin care serumurile benefice intră în derm și acționează eficient se numește Dermafrac și Universkin – o combinație imbatabilă împotriva îmbătrânirii – acum exclusiv aBeauty Clinique.

1

Nu doare, nu necesită anestezie, tenul arată rezonabil după tratament și perfect în 2 săptămâni

Nu doare, nu necesită anestezie, tenul arată rezonabil după tratament și perfect în 2 săptămâni

Ce face Dermafrac?

Regenerează celular și reechilibrează fibrele de elastină prin mezoterapie cu microace. Odată intrate în piele, acestea infuzează la o adâncime de 250-500 de microni serumuri benefice țesutului. În urma procedurii se formează noi celule de tip fibroblaste, care produc astfel mai multe fibre de colagen și elastină. Înțepăturile stimulează producția de colagen, forțând tegumentul să producă celule noi, în timp ce serul pompat în piele o hrănește cu peptide și antioxidanți – un amestec imbatabil împotriva îmbătrânirii. Tehnologia îmbunătățește textura tenului, micșorează porii, estompează ridurile și petele.

Dermafrac are rol în rejuvenarea pielii foto-îmbătrânite, tratamentul porilor mari sau al problemelor de pigmentație. Hidratează tenul și îl reîntinerește.

Universkin – formula personalizată a tinereții

Formula se numește Universkin și cuprinde 1159 de combinații personalizate de seruri tratament pentru fiecare tip de piele sau problemă. Formula a fost creată de medicii francezi pentru hrănirea, tonifierea și refacerea rapidă a țesutului înainte și după intervențiile estetice. Eficacitatea ei constă în faptul că este preparată pe loc, din ingrediente speciale, în amestec cu un ser de bază pentru regenerare și calmarea pielii. Nu conține conservanți, iar vitaminele și ingredientele proaspete pot acționa eficient.

6

Așa arată sticluța în care se află poțiunea tinereții, cu formula personalizată a fiecăruia

Dermafrac și Universkin formează împreună o tehnologie minim invazivă cu putere maximă de reîntinerire. Tratamentul cuprinde microdermoabraziune, mezoterapie și infuzare de substanțe antiaging, pentru stimularea producției de collagen și întinerirea pielii. „Gama Universkin, unică în lume, are la bază tratamente dermato-estetice personalizate, ce conțin ingrediente active, recomandate de medicul specialist. Cu Universkin pielea fiecarui pacient va primi exact ceea ce are nevoie, iar rezultatul este remarcabil, bazat pe studii clinice dovedite”, spune medicul specialist al aBeauty Clinique.

Evenimentul de lansare a noilor tehnologii a fost susținut de Top Line Medicals și a avut loc la aBeauty Clinique București, în prezența presei și a mai multor personalități din televiziune și modelling: Andreea Berecleanu, Nico, Diana Bart, Roxana Ciuhulescu, Geanina Ilies si Julia Jianu.

2 5

Top Line Medicals face parte integrată din grupului de firme Top Line, grup cu o experiență de peste 20 ani în piața din România, fiind vârful de lance în dezvoltarea industriei serviciilor de frumusețe profesională din România.  Compania Top Line Medicals reprezintă exclusiv în România: Alma Lasers, LPG, Genesis Biosystem, Universkin, Gehwol, branduri care semnează echipamente medicale de ultimă generație.

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou