4 tratamente cosmetice noi în rutina de vară și un corector inovator

Frumusețea cu știință se ține – lucru știut de Academie Scientifique de Beaute, care a studiat și lansat 4 tratamente cosmetice noi adaptate fiecărui tip de ten în sezonul cald. Toate au la bază metoda brandului: diagnostic-prescripție-tratament și cele mai noi descoperiri în cercetarea cosmetică.

Presentation2

Invitata specială a evenimentului a fost Pauline Fauvarque, trainer formator și Export Area Manager Academie, care a prezentat o abordare unică si specifică în ingrijirea pielii, concepută după metoda unica a brandului Academie: Diagnostic-Prescripție-Tratament. Rezultatul include recomandarea unuia din cele 4 ritualuri de frumusețe a tenului în sezonul cald, plus un bronz uniform și longeviv.

2

Pauline Fauvarque, trainer formator și Export Area Manager Academie

Tratamentele Academie Scientifique de Beaute din cura de vară sunt însoțite de produse pentru folosirea acasă, la recomandarea terapeutului estetician.

Cele 4 tratamente propuse de Academie pentru îngrijirea tenului vara:
• Micro-Dermabrasion Visage & Mains: Tratament ce curăță intens țesutul cornos, îmbunătățind permeabilitatea pielii.
• Soin Oxygenant Stimulant: Tratament de oxigenare cu efect intens de luminozitate, detoxifiere, protecție față de factorii oxidativi.
• Soin Hydratant Optimale: Tratament intens de hidratare ce are proprietatea de a menține nivelul optim de hidratare celulară.
• Soin Hydratant Antioxidant : Tratament pe baza de acid hialuronic și vitamina C, care oferă protecție împotriva radicalilor liberi, hidratare și efect anti-îmbătrânire.

Special pentru sezonul însorit, gamele Derm Acte, Bronzecran și Bronzexpress completează cu succes programul frumuseții de vară.

Cel mai nou corector

Academie Scientifique de Beaute marchează lansarea acestor game de îngrijire prin lansarea celui mai nou produs de machiaj: Crema Corectoare Anti-Cearcăn, 205 lei.
Acesta este o combinație de ingrediente active și pigmenți iluminatori cu proprietati duble: machiaj și îngrijire. Noutatea constă în faptul că se adaptează perfect oricărei nuanțe de ten, hidratează și corectează în același timp. Estompează orice imperfecțiune a pielii, ideal pentru pete și decolorări. Produsul este recomandat pentru toate vârstele, indiferent de tipul de ten.

Evenimentul de lansare a avut loc la Silhouette Centre de Slăbit și Înfrumusețare Unirii, în prezența presei și a unor nume cunoscute din lumea mondenă: Carmen Brumă, Albertina Ionescu, Diana Matei și Carmen Negoiță.

Participanții au asistat la un demo pentru tratamentul Hidratant Antioxidant.

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou