Trend 2016 make-up & hairstyle marca Top Line

Vestige Atelier des Beaux Arts vă prezintă Trend 2016 marca Top Line în machiaj și coafură, Colecția Pulsar: culori electrizante și volume geometrice fluide, în texturi ușoare, ce sfidează gravitația. Ocazia perfectă pentru Top Line de a vă face cunoștință cu Lumishine – o metodă nouă de colorare a părului votată de stiliști cea mai apreciată nouă gamă de culoare la Stylist Choice Awards 2016 Chicago

Vestige Atelier des Beaux Arts vă prezintă Trend 2016 marca Top Line în machiaj și coafură, Colecția Pulsar: culori electrizante și volume geometrice fluide, în texturi ușoare, ce sfidează gravitația

Vestige Atelier des Beaux Arts împreună cu Top Line au pus în scenă colecția Pulsar, creație a talentaților Simina Cheteles și Raul Tisa – doi ambasadori Top Line, care au reprezentat ani la rând Romania la Campionatul Mondial de Coafură.

Colecția a avut ca sursă de inspirație pulsarul – o stea foarte mică, dar foarte densă, numită stea neutronică, ce emite energie electromagnetică sub forma unui flux, asemeni unui far. Pulsarul a fost pretextul perfect folosit de stiliști pentru etalarea unor culori electrizante în volume geometrice fluide și texturi care sfidează gravitația. Culorile au fost alese pe baza recomandărilor Pantone 2016.

Propunerile de machiaj au fost făcute de Anca Alexandra Higiu, make-up artist reprezentant al Centrelor de estetică ale Academiei Floarea de Colț: „Wonderland este una dintre propuneri și mizează pe nuanțe reci, inspirate din atmosfera nordică. Culorile buzelor sunt «dark punk», adică nuanțe de negru, burgundy, roșu foarte închis, atât mat, cât și lucios. O altă tendință în machiaj este D!SRUPT – prin care împărțim fața în segmente și o recompunem, creând o nouă viziune asupra chipului. Cel de-al patrulea trend 2016 este Golden Touch, în care smokey eyes se îmbină cu efecte aurii, ce dau o notă prețioasă, glamour”. Pentru a aduce tendințele noului an în atenția specialiștilor și pasionaților de frumusețe, Top Line a inițiat o serie de workshop-uri în orașele Cluj, Timisoara, Bucuresti si Iași. În plus, Top Line organizează un concurs național între cei mai talentați profesioniști în domeniu care își vor arăta măiestria și imaginația în interpretarea trendurilor. Finala are loc pe 29 septembrie la Top Line Beauty Awards – stay tuned!

Până atunci, o să vă spun câte ceva despre Lumishine, votată de stiliști cea mai apreciată nouă gamă de culoare la Stylist Choice Awards 2016 Chicago. Ei bine, Lumishine e acum și în România!

9

Lumishine este un system de colorare simplu de utilizat, dar cu efecte maxime. Are la bază tehnologia Argiplex (arginine, quadramină și un complex nutritiv): „Rezultatele sunt cu adevarat incredibile! Nivelul de strălucire dobândit nu a mai fost atins niciodată înainte, astfel orice femeie primește exact ceea ce doreste: par vopsit care arata si se simte sanatos, pentru că și este astfel!” spune Denis de Souza, maestru colorist celebru si Joico Spokesperson.

Fiind un brand concentrat pe culoare și sănătatea parului, Joico a dezvoltat această nouă gamă de vopsea ca un angajament față de profesioniști: păr mult mai strălucitor, care nu se rupe, culoare vibrantă, care durează, acoperire 100% a firelor albe, hrănește și protejează părul mențindu-l hidratat, moale și strălucitor, chiar și după 30 de șamponări.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou