Noile colecții Yves Rocher au arome suprinzătoare

Miros fabulos, sunt 99% vegetale, au texturi inedite  (geluri de duș cu semințe din fructe, uleiuri de duș, săpunuri exfoliante, creme și uleiuri pentru corp și masaj, ape de toaletă, cuburi efervescente pentru baie) – noile colecții Yves Rocher au peste 50 de produse de corp cu arome suprinzătoare, care dau dependență

noile colectii yves rocher

Floare de portocal, lavandă, zmeură, mango, nucă de cocos, vanilie de Bourbon

Combinând expertiza botanică și farmaceutică cu neuroștiința parfumurilor și secretele naturii, Yves Rocher Créateur de la CosmétiqueVégétale® a creat noua gamă de îngrijire a corpului și igienă – Plaisirs Nature, O gamă completă formată din peste 50 de produse de excepţie ce oferă stare de bine în fiecare zi.

Știai că aroma de lămâie asociată cu notele de busuioc e o sursă veritabilă de energie? Cercetătorii de la Yves Rocher au realizat amestecuri botanice inedite ca textură și aromă, în formule inovatoare dedicate îngrijirii și igienei corporale, pe care le-au numit „Plăcerile Naturii”: săpunuri pe bază de extracte vegetale pentru o exfoliere delicată și naturală, creme delicate pentru corp, exfoliante cu zahăr, o sinergie vegetală unică pentru uleiurile de duș, de o senzorialitate irezistibilă.

Manechin PN_1Toate gelurile de duș Plaisirs Nature conţin peste 97% ingrediente de origine naturală. Noile produse respectă pielea și planeta, fiecare ambalaj din gama Plaisirs Nature fiind redefinit în spiritul ecologic, 100% dintre produsele utilizate sub duș sunt ușor biodegradabile (teste în laborator). Recipientele cremelor conțin plastic reciclat, tuburile sunt eco și conțin cu 25% mai puțin material plastic decât cele precedente.  Formulele lor au un pH neutru, fără uleiuri minerale sau parabeni, cu 96% ingrediente de origine naturală.

 

3 game cu asocieri inedite de extracte vegetale cu efecte binefăcătoare:

Relaxare

Poți începe fiecare zi cu un duș relaxant sau să o închei cu o baie reconfortantă, la care folosești uleiurile de duș, gelurile și cremele cu flori de portocal și levănțică. Obţinut prin distilarea vaporilor de apă ai tulpinilor florilor recoltate în timpul verii, uleiul esenţial de Lavandă este recunoscut pentru favorizarea relaxării.

Presentation3

  • Colecţia Floare de Portocal – Lavandă – Petit Grain
  • Colecția Lavandă – Mure
  • Colecţia Migdală – Floare de Portocal
  • Colecţia Măsline –  Petit Grain (din septembrie 2016) Obţinut prin distilarea frunzelor și crenguţelor de Portocal Amar, uleiul esenţial Petit Grain este utilizat în mod tradiţional pentru proprietăţile sale relaxante recunoscute.

Energie

Revigorarea și tonifierea corpului, regăsirea forţei interioare și a energiei vitale. Asemeni cocktailurilor vegetale stimulatoare, Yves Rocher a creat 4 colecţii în jurul asocierilor inedite pentru a reda vitalitatea, entuziasmul, tonusul. Pentru dimineţi pline de dinamism și zile cu deplin optimism.

Presentation4

  • Mandarină-Lămâie-Cedru
  • Mango-Coriandru (Aroma florală a uleiului esențial de coriandru, condimentată și revigorantă, completate de notele vibrante de mango te poartă în mijlocul elanului de vitalitate ce vă stimulează simţurile.)
  • Lămâie-Busuioc (din septembrie 2016)
  • Zmeură-Mentă

Senzualitate

Stare de bine, conectată la propriile simţuri, pentru dimineţi încântătoare și zile strălucitoare.

Presentation5

  • Colecţia Vanilie Bourbon (Yves Rocher a selecţionat Vanilia Bourbon cultivată după tradiţiile din Insula Bourbon. Fiind parte a familiei orhideelor, parfumul său oferă pielii un voal de senzualitate satinată, asemeni unei atingeri calde, fascinante. Aroma sa se deschide în accente luminoase, apoi își dezvăluie personalitatea suavă și învăluitoare.)
  • Colecţia Nucă de Cocos (cu aroma sa dulce, delicioasă, ce oferă pielii seducţia sa senzuală și subtilă, cu accente lemnoase și delicate)

Gel de duș nectar, Săpun exfoliant, Gel de duș gomant, Săpun, Cub efervescent pentru baie, Apă de toaletă, Exfoliant pentru corp, Cremă delicată pentru corp, Ulei satinat pentru duș. Lapte pentru corp

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou