Cereale pentru îngrijirea părului

Cerealele sunt o bogată sursă de vitamine, minerale, fitosteroli și acizi organici cu efecte benefice asupra sănătății în general. Dar cerealele fac minuni și când ajung pe păr. Este ce și-a propus să demonstreze Weleda cu cereale (mei, ovăz și grâu) gama completă pentru îngrijirea părului – să facă din orice tip de păr unul frumos, des și mătăsos.

Gama de ingrijire a parului

Weleda lansează o gamă completă de îngrijire a părului pe bază de cereale (mei, ovăz şi grâu), care cuprinde şampon, balsam şi tratament, potrivite pentru toate tipurile de par, de la cel normal (lung/scurt, uscat/gras, natural/vopsit, drept/creţ) până la cel uscat, deteriorat sau cu mătreaţă.

Puterea de fortifiere şi de regenerare a grânelor se regăseşte în formulele superioare create de Weleda de-a lungul a zeci de ani de experienţă şi pe baza unei abordări holistice unice în lume, care susţine armonizarea sănătăţii cu frumuseţea naturală. Utilizând tehnologii de ultima generaţie, Weleda împleteşte formulele performante pentru îngrijirea naturală a părului şi a scalpului cu tainele naturii.

De ce produse organice și nu convenționale?

Pentru că cele organice nu degresează agresiv părul, nu atacă scalpul, nu au silicon, iar pe termen lung părul nu se mai îngraşă atât de repede şi se menţine mătăsos în loc să devină aspru sau uleios. În plus, aceste produse pot fi utilizate zilnic, iar părul creşte și se piaptănă mai uşor, miroase bine şi se străluceşte de la natură.

Cum se folosesc?

Aplicaţi pe părul ud Şamponul Weleda de îngrijire cu mei dacă aveţi părul normal, Şamponul Weleda regenerant cu ovăz – dacă aveţi paul uscat şi deteriorat sau Şamponul Weleda anti mătreaţă cu grâu, apoi masaţi bine la rădăcini şi pe toată lungimea părului. După spălare, aplicaţi o extra porţie de hidratare şi hrănire cu Balsamul Weleda regenerant cu ovăz. În fiecare dimineaţă şi seară, masaţi-vă cu vârful degetelor scalpul, folosind Tonicul revigorant Weleda pentru par şi scalp, care stimulează creşterea naturală a părului şi reduce căderea acestuia, după o reţetă originală de la 1921.

weleda ovaz

Weleda cu ovăz

Ce conțin

Produsele organice Weleda de ultima generaţie pentru îngrijirea părului menţin scalpul sănătos, transporta substanţe nutritive către rădăcină şi întăresc elasticitatea firului de par.

Şamponul Weleda de îngrijire cu mei (190 ml) conţine extracte din coajă de mei, salvie bio şi ulei de macadamia bio, arome de grapefruit, mentă şi amyris lemnos.

Şamponul  Weleda anti mătreaţă cu grâu (190ml) conţine ulei din germeni de grâu, extracte preţioase de ghimpe pădureţ, pansea şi salvie organică, mireasmă de arbore de ceai şi rozmarin.

Şamponul Weleda regenerant cu ovăz (190ml) conţine extracte organice de ovăz şi salvie bio, ulei de jojoba bio, unt de shea, uleiuri eterice naturale de mimosa, boabe de Tonka (cu aromă de marzipan) şi lemn de cedru pentru parfum.

Balsamul Weleda regenerant cu ovăz (200ml) conţine ulei nutritiv de jojoba bio, ulei de nucă de cocos bio, extracte de ovăz bio şi nalbă albă bio.

Tratamentul Weleda regenerant cu ovăz (150 ml) conține ulei nutritiv de jojoba bio, ulei de cocos bio, extracte de ovăz bio și nalbă bio.

Lotiunea tonică vitalizantă Weleda pentru păr şi scalp (100ml) conţine ulei de rozmarin, extracte preţioase de iarbă de soldina (floare grasă) şi frunze de hrean.

Și ce NU conțin

Produsele de îngrijire cu cereale de la Weleda NU conţin silicon, tenside care conţin sulfat, derivate din petrol sau materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi, parfumuri sintetice, coloranţi şi agenţi de conservare sintetici! Produsele sunt testate dermatologic şi nu sunt testate pe animale.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou