ECCO Biom 2.0, încălțăminte sport de ultimă generație

Inspirată de alergători și dezvoltată inițial pentru sportivii de elită, colecția amestecă stilul de stradă futurist cu un confort perfect într-o nouă gamă ECCO Outdoor.

Tehnologii de ultimă generație

Această gamă inovatoare de la ECCO este construită pentru viteză și agilitate, având încorporat tehnologia proprie ECCO BIOM® NATURAL MOTION® care încurajează mișcarea naturală și mai eficientă. Străzile orașului, drumeții, același confort și aceeași calitate!

BIOM® urmărește curbele naturale ale piciorului pentru o potrivire confortabilă, în timp ce construcția joasă aproape de sol oferă o poziție naturală pentru picior și îți îmbunătățește stabilitatea pe un teren instabil.

Talpă de cauciuc asigură aderență și stabilitate, de aceea cu te poți  deplasa rapid și natural, indiferent de drumul pe care îl ai de parcurs.

De ce ECCO Biom 2.0?

Talpa intermediară asimetrică și extrem de distinctivă ”se înfășoară” în jurul piciorului și este concepută pentru a-l menține în loc, adăugând, în același timp, estetica futuristă a adidasului. În plus, zona flexibilă încorporată asigură o gamă largă de mișcare și flexibilitate.

Iar în interiorul tălpii intermediare se află PHORENE ™, un material revoluționar care este ultra-ușor, moale și oferă amortizare de lungă durată.

Dezvoltat de cizmarul danez cu același nume, acest material este un pas în față al tehnologiei ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort.

Pentru a spori confortul și respirabilitatea pe tot parcursul sezonului cald, ECCO BIOM 2.0 are și o talpă detașabilă din spumă de memorie numită OrthoLite®.

Cu pozele tale o să fie cele mai ”like-uibile”, tu trebuie doar să alegi ținuta care se potrivește stilului tău.

Te-am convins? Care este stilul tău? Găsese-ți inspirația

Este momentul să arăți cool și să te bucuri de confort maxim fără niciun compromis, mergând cu   în această primăvară! Folosește la fiecare postare a ta ECCO BIOM 2.0 #eccooutdoor și #madefortheelements.

Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 99 de țări, la peste 2.250 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963 și are peste 21.300 de angajați în întreaga lume.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.