ParkLake ne premiază cumpărăturile din martie cu 3500 de vouchere

Între 1 şi 31 martie 2021, campania „Cucerește un nou stil” derulată în centrul comercial ParkLake recompensează shopping-ul cu atitudine prin 3500 de vouchere în valoare de 50 RON, pentru cumpărături de minim 150 RON, și 3 vouchere în valoare de 2000 RON, oferite prin tragere la sorți.

shopping-ul la ParkLake e premiat în luna martie cu 3500 de vouchere

Pentru că în luna martie sărbătorim femeia și forța extraordinară pe care o emană prin tot ceea ce face, ParkLake Shopping Center invită bucureștenii să se bucure de o sesiune de shopping într-un cadru plăcut și relaxant, unde se respectă toate măsurile de siguranță și protecție pentru ca fiecare să beneficieze de o experiență la cele mai înalte standarde.

Toți împătimiții modei sunt așteptați să descopere noile colecții de haine și încălțăminte, genți, accesorii, ceasuri sau bijuterii și să își aleagă articolele care le definesc cel mai bine stilul.

Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe www.parklake.ro .

Feminitatea se vede într-un zâmbet, în atitudinea plină de încredere și în stilul cuceritor.

 „Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.”

Pentru că luna martie este o invitație deschisă spre cultivarea frumosului din fiecare, devine de asemenea și prilejul oportun să înțelegem că frumusețea fiecărei femei înflorește într-un mediu sigur, clădit pe încredere și respect.

ParkLake s-a alăturat campaniei – „Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.”,  inițiată de Primăria Sectorului 3 împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, pentru ca împreună să ajute la construirea unui viitor în siguranță pentru victimele violenței domestice.

În perioada 1 – 8 martie, ParkLake va găzdui o expoziție de fotografie care surprinde ipostaze tulburătoare ale violenței domestice exercitate asupra femeilor. Expoziția se va încheia prin organizarea unei licitații, urmând ca fondurile strânse să fie direcționate Adăpostului Sf. Maria din Sectorul 3, spațiul unde victimele violenței domestice pot beneficia gratuit de servicii sociale.

„Oferă-i un zâmbet! Poate fi singurul.” este o campanie de informare și de conștientizare a faptului că violența reprezintă o încălcare a drepturilor femeilor cu grave consecințe asupra calității vieții lor și a copiilor acestora.

În siguranță #nudoaracasă

În contextul actual, ParkLake Shopping Center, a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

În plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul în siguranță #nudoaracasă. Printre acestea se numără implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial și informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum și instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale (intrări în mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulație în mall, precum și implementarea unor noi sisteme de semnalistică și informare menite să transmită vizitatorilor măsurile de protecție și conduita recomandate în interiorul centrului comercial.

 Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.