Ecco Shape noua colecţie: confort şi stil în orice ocazie

Dacă vrei confort maxim şi stil, ECCO Shape este alegerea potrivită. Astfel poți purta aceiaşi pantofi de dimineață până seara, indiferent dacă mergi la o sedință sau la un after party.

Ecco Shape toamna 2020

Toamna aceasta ECCO dă trendul în fashion

„Dacă tendințele ultimelor sezoane ne-au învățat ceva este că doamnele nu mai doresc să sacrifice confortul pentru stil. Noile stiluri din cadrul colecției Shape se încadrează perfect în această paradigmă. Fie că doriți să vă îmbrăcați pentru seară sau vreți să aveți un look profesional, ECCO Shape oferă femeii moderne opțiuni elegante pentru orice moment al zilei”– Kirsten Orr, ECCO Category Management

Colecția ECCO SHAPE este concepută pentru femeile care își doresc mai mult confort de la pantofii lor formali și care caută tocuri cu o estetică versatilă, care se pot purta la orice oră și în orice ocazie. Colecția AW20 reflectă tendințele inspirate din anii 1970 și 1990.

ECCO SHAPE va oferi un look aparte stilului tău, iar inovațiile folosite la crearea pantofului oferă un confort de ultimă generație.

Toate stilurile acestei colecții folosesc tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, care:

  • păstrează profilul anatomic
  • oferă un echilibru perfect între amortizare și recul
  • creează o legătură integrală și durabilă între partea superioară și talpă, fiind diferit de modelele cusute și / sau lipite convențional.

Poartă cu plăcere și fără niciun stres ECCO SHAPE! Cu designul său unic, anatomic, care urmărește contururile piciorului, SHAPE include și invovația ECCO Shank care-i oferă stabilitate și îmbunătățește confortul. O talpă intermediară formată din polimeri moi avansați adaugă amortizare și recul, în timp ce forma anatomică asigură întregului picior o mișcare naturală.

Printre pielea folosită în colecția ECCO Shape se regăsește FSDX DYNEEMA®, care este incredibil de puternică și totuși subțire și ușoară ca o hârtie și GREYWOLF TR, o reinvenție a pielii cerate clasice, unde, datorită lustruirii finale, ni se dezvăluie o strălucire profundă și frumoasă.

Descoperi întreaga gamă aici.

 Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combină stilul și confortul. Succesul ECCO este construit în jurul produselor cu o piele de calitate superioară. Produsele ECCO sunt vândute în 99 de țări, la peste 2.250 de magazine ECCO și peste 14.000 de puncte de vânzare. ECCO a fost fondat în Danemarca în 1963 și are peste 21.300 de angajați în întreaga lume.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.