Tommy Hilfiger lansează colecţia de toamnă 2020

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției TOMMY JEANS TOAMNĂ 2020, ca parte din misiunea constantă a lui Tommy Hilfiger de a integra sustenabilitatea în modă, ghidat de principiul „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă”. Aliniat la portfolio-ul în continuă dezvoltare de inițiative menite să sporească sustenabilitatea, în acest sezon s-au folosit, în fiecare etapă de realizare ale produselor, materiale și metode de producție inovatoare. Această colecție, cu un impact pozitiv de conștientizare, este disponibilă în magazinele selecționate TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS.

Tommy Hilfiger colectia de toamna 2020

Cu scopul de a reduce deșeurile textile, majoritatea colecției TOMMY JEANS este realizată din mai multe tipuri de denim 100% reciclate, obținute printr-o tehnică inovatoare care amestecă resturi de bumbac colectate de pe podeaua fabricilor de confecții și din lenjeria de pat folosită în industria hotelieră, cusute cu fire realizate din sticle PET, din plastic reciclat. Noile stiluri iconice de broderie sunt, și ele, 100% fabricate din denim reciclat, putând fi purtate ca și piese statement, de sine stătător, sau în combinație cu alte piese vestimentare pentru un look îndrăzneț. Alte materiale sustenabile, care au fost folosite în crearea colecției, sunt bumbacul organic – care se regăsește în pantalonii sport – și bumbac 100% reciclat – folosit în blugii stilul mom. Spiritul rebel caracteristic TOMMY JEANS este în continuare prezent și în această colecție, însă în același timp este dusă mai departe și misiunea de a reduce impactul negativ, fără să afecteze calitatea articolelor de îmbrăcăminte.

Inspirată din seria „Tune into” lansată în sezonul de PRIMĂVARĂ 2020, campania Toamnă 2020 TOMMY JEANS aduce împreună un mix eclectic de oameni creativi unde se regăsesc muzicieni, modele, DJ-i și dansatori, precum Sheani Gist, Havana Liu, Lucia Luciano, Wooseok Lee, Ohkemo, Salem Mitchell, G Meyer și Carlie Hanson. Perspectiva creativă a acestui grup diversificat de oameni talentați este redată prin felul în care fiecare surprinde emoția campaniei cu ajutorul propriilor dispozitive mobile.

Fanii sunt invitați să se alăture comunității în creștere TOMMY JEANS, dând follow @TommyJeans. Urmând viziunea creativă inspirată din muzică, contul Instagram @TommyJeans oferă publicului conținut experimental 24/7 și într-un mod senzațional devine destinația celor care caută autenticitate în modă și un spațiu de exprimare personală, unde primești și oferi în egală măsură. Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyJeans și #TommyHilfiger.

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.