Elixir Botanique, secretul reconectării cu natura

Cu o experiență de 25 de ani în știința plantelor și biotehnologie marină și 5 brevete de inovație în extracte vegetale, Yves Rocher ne surprinde și în această primăvară cu o gamă nouă, excelentă pentru ten, dar și pentru starea noastră de bine: Elixir Botanique.

Elixir Botanique Yves Rocher martie 2022

De ce gama Elixir Botanique e absolut surprinzătoare

  • Pentru că îmbină proprietățile benefice asupra tenului ale unei plante marine (micro-alga Tetraselmis – ajută la oxigenarea celulară, excelent detoxifiant) și ale călțunașului (Tropaeolum majus), o plantă cu flori portocalii, căruia noi îi mai spunem și condurul doamnei. Originară din America de Sud, planta (flori, semințe, frunze) este larg utilizată în fitoterapie, având acțiune antiseptică, antibacteriană și tonică digestiv. Cercetătorii de la Yves Rocher au descoperit că mixul celor două extracte are efecte extrem de benefice – nutritive, antioxidante, detoxifiante și protectoare – asupra pielii.
  • Gama lansează ambalajele pe doar 2 laturi! O idee excelentă, care nu doar economisește 41% carton, dar ne permite să aruncăm o privire asupra conținutului magic al cutiei.
  • Serul are efecte imediate – de încercat, neapărat! În combinație cu crema de zi, care are un SPF50+, face minuni.
  • Dacă nu vreți decât un singur produs care să vă șteargă oboseala de pe față, folosiți neapărat roll-on-ul! E inovator, ca ambalaj, concept și formulă, ideal pentru ochi, cu sau fără machiaj. Pentru că, nu-i așa, ochii se văd chiar și dacă purtăm mască…
  • Pentru că merităm un răsfăț cosmetic și emoțional, după stresul prelungit la care suntem supuși de atâta vreme. Da, ați citit corect, emoțional. De ce? Pentru că produsele Elixir Botanique ne permit reconectarea cu natura. Cu albastrul oceanului, verdele plantelor și algelor, cu sunetul relaxant al mării și proprietățile benefice ale evadării în natură: mai puțin stres, o mai bună imunitate și sănătate. S-a dovedit științific că aplicarea produselor Elixir Botanique duce la reacții spontane de relaxare și de bine. Yves Rocher menționează că beneficiile emoționale asupra stării noastre de bine au fost demonstrate prin 2 metodologii: analiza expresiei faciale cu ajutorul unui algoritm în momentul aplicării produsului și studiul eye-tracking (privirii) ce validează capacitatea de evadare (conștientă ori nu) în natură.

Elixir Botanique Creme, ser, roll-on

Elixir Botanique, inovație în bioștiință

Din nou, cremele, serurile și extractele Yves Rocher au grijă de pielea noastră și ne reconectează cu natura. Secretul Elixir Botanique stă în asocierea unică de plante simple, pe care le găsim în ocean și pe uscat. Este vorba despre micro-algele Tetraselmis și despre planta numită călțunaș. Oamenii de știință de la Yves Rocher au dezvoltat un complex „pământ-ocean” extrem de eficace, prin combinarea extractului de călțunaș cultivat în sistem de agroecologie pe câmpurile proprii din Galicia, cu un extract de micro-alge Tetraselmis cultivate într-un reactor biologic din largul coastei bretone. Două metode de culturi naturale și responsabile, pe care Yves Rocher le optimizează și stăpânește de peste 25 de ani.

Philippe Msika, Director de Inovații și Dezvoltare Yves Rocher:

„Un lucru este evident. Natura ne face bine. Ne vindecă afecțiunile și ne îmbunătățește capacitățile psihice și fiziologice. Contactul cu natura ne aduce multiple beneficii, dovedite științific. Pentru că omul s-a îndepărtat treptat de Natură, el are acum o nevoie fundamentală: să se reconecteze cu aceasta.

Pentru această nouă gamă emblematică, Elixir Botanique, ne-am inspirat din studii științifice ce demonstrază beneficiile Naturii asupra Omului inclusiv asupra oxigenării populațiilor care trăiesc în zone în care pământul și oceanul se întâlnesc. Dar cum puterm transmite pielii toată puterea, rezistența și regenerarea acestei Naturi extraordinare și să-i dovedim științific eficacitatea?

Pentru a face ascest lucru, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării. De la inspirația plantelor Bio, până la crearea unui complex inedit de ingrediente active cu eficacitate brevetată, trecând prin formule eco-concepute și o senzorialitate reinventată, ilustrare a întâlnirii Pământ-Ocean și generatoare de emoții pozitive, această scufundare în Natura autentică bretonă stimulează toate simțurile, energizează tenul și oferă o stare globală de bine, exact ca atunci când intrăm în contact cu natura.

Dincolo de un ten ce strălucește de sănătate, fortifiat și oxigenat, energia oferită de gama Elixir Botanique face așadar posibilă recâștigarea acestui contact absolut esențial, dar adesea pierdut, cu natura binefăcătoare. Pentru a te simți mai puternică, mai bine protejată, mai vie, în armonie cu tenul tău și mediul în care trăiești. Cu alte cuvinte, pentru a te simți una cu natura. ”

Ce conține Elixir Botanique

Gama Elixir Botanique

Ser fortifiant anti-poluare

Cum acționează: oxigenează țesuturile, susține detoxifierea celulară și protejează pielea de efectele nocive ale poluării și împiedicând îmbătrânirea prematură.

Efecte: După 1 lună, liniile fine și ridurile sunt reduse, tenul e hidratat, fortificat și luminos. Serul poate fi folosit de femei și bărbați, în egală măsură.

Preț: 169 lei/50 ml

Cremă reparatoare de zi și Cremă reparatoare de noapte

Cum acționează: oxigenează pielea și îi redă elasticitatea.

Efecte: Avem o față odihnită, chiar din prima zi. După o lună, liniile fine și ridurile sunt reduse, tenul este mai luminos și strălucește de sănătate.

Preț: crema de zi 149 lei/50 ml; crema de noapte 159 lei/50 ml

Roll-on iluminator anti-oboseală pentru zona ochilor

Cum acționează: hidratează pielea din jurul ochilor și o protejează împotriva poluării și agresiunii mediului.

Efecte: Liniile fine și ridurile sunt mai estompate. După 1 lună, cearcănele par mai puțin vizibile, zona ochilor are un aspect mai odihnit.

Preț: 129 lei/15 ml

Cremă antirid cu efect detoxifiant FPS 50+

Cum acționează: oxigenează tenul, îl detoxifiază și îl protejează împotriva poluării, prevenind îmbătrânirea prematură a pielii. Datorită nivelului său înalt de protecție solară FPS 50+, acest fluid acționează precum un veritabil scut împotriva razelor UVA/UVB, responsabile de îmbătrânirea cutanată și apariția petelor pigmentare.

Efecte: După 1 lună, liniile fine și ridurile sunt reduse, tenul este mai luminos.

Preț: 119 lei/30 ml

Elixir Botanique, creme de zi și noapte, ser, tonic

Grija pentru mediu. Lumea Yves Rocher

Preocupat constant de protecția mediului, brandul Yves Rocher a lansat pentru această gamă ambalaje cu doar două laturi, ceea ce a dus la o economie importantă de carton. Au eliminat și folia de protecție din plastic de pe produse, ceea ce înseamnă o economie de 1,3 tone de plastic pe an.

În plus, Yves Rocher nu are grijă doar de mediu, ci și de sănătatea noastră:

  • Cremele nu conțin silicon și ulei mineral
  • Sunt bogate în ingrediente active
  • Vegane
  • Din până la 99% ingrediente de origine naturală

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.