Tendințe în coafură și styling by Dudu Cumpăt

Află noile tendințe în materie de păr și styling de la Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional și micro colecția lui de look-uri urbane, numită ”Let s work & play!”

Adulții sunt niște copiii mai mari, care au uitat să se joace și să se bucure din toată inima. Așadar, hai să nu uităm să ne jucăm. ”Let s work & play!”, ne îndeamnă Dudu Cumpăt, stilistul Londa Professional în cadrul micro colecției sale de look-uri urbane.

Colecția ”Let s work & play!”: trenduri și culori inspiraționale

Stilistul a realizat o panoplie de look-uri care ne ajută să ne păstrăm vesel și senin copilul din noi. Să îl onorăm, să îl prețuim și să îl îndemnăm la joacă. Femeile moderne au nevoie de energie și de voioșie, de putere și de imaginație care să le ajute să cuprindă în imaginea lor toate mesajele, trendurile și informațiile care le asaltează.

”Micro-trendurile din Social Media, dar și stilurile din cotidianul actual  pe care îl vedem zi de zi pe stradă au fost principalel sursele de inspirație pentru colecția Let’s Work & Play. Azi, femeile sunt surprinzătoare. Ele reușesc să simplifice și să transforme tendințele complicate în noțiuni simple, lejere. Atât la nivel de look și coafură, cât și la nivelul ținutelor”, mărturisește creatorul colecției ” Let s work & play”

Culorile care au dat tonul micro-colecției stilistului Londa Professional fac parte din sfera nuanțelor de blond: nuanțe de blond cenușiu, blond platinat, blond închis, blond bej, dar și altele. Singurele diferențe?  2 sau 3 tonuri, dar rămân în aceeași paletă cromatică. Deoarece părul vine să completeze și să desăvârșească look-ul total. Totul este lin și curgător. Coafurile, precum și styling-ul acestora, sunt lejere, comode, simple, dar în același timp de efect.

Elementul vestimentar care se regăsește în întreaga colecție este salopeta – o ținută simplă care pune cât mai bine în evidență părul. Apărută inițial ca și uniformă de muncă, salopeta a devenit ulterior un obiect vestimentar versatil. Dacă îi adaugi câteva accesorii glamour și un păr impecabil, look-ul poate deveni cu ușurință unul de seară.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.