elmiplant lansează Care Lab Sensitive, exclusiv ȋn farmacii

Gama elmiplant Care Lab Sensitive este un sistem nou de îngrijire a tenului, dezvoltat special pentru a răspunde nevoilor tenului sensibil, predispus alergiilor, care se irită ușor. O nouă formulă, bazată pe ingrediente pure, inspirate din natură, pentru o calmare rapidă și o hidratare de durată este disponibilă acum exclusiv în farmacii. Cele trei produse ale gamei sunt crema de zi, crema de noapte şi loţiunea micelară.

elmiplant Care Lab, exclusiv in farmacii

SymSitive este un ingredient premiat, special dezvoltat pentru tenul hipersensibil şi încorporat în formulele celor trei produse Care Lab Sensitive. Acesta este inspirat de arborele de mastic din zona mediteraneană ce conferă calmare rapidă tenului sensibil, crește toleranța la factorii externi nocivi și, în paralel, reduce semnificativ roșeața și senzația de arsură a pielii.

SensiProAct este un alt component inovator de bază al gamei Care Lab Sensitive, cu acțiune eficientă antiiritantă, ce calmează și netezește pielea agresată, protejând-o corespunzător.

elmi beauty tip când te demachiezi, bazează-te pe mişcări ascendente pentru a ajuta pielea să rămână fermă, luptând ȋmpotriva efectelor gravitaţiei. Demachiază ochii prin mişcări circulare dinspre colţul exterior, către cel interior al ochiului, adică ȋn sens invers formării ridurilor de expresie. Pentru a ajuta la menţinerea tonusului tenului, ȋntinde cremele cu mişcări delicate ascendente

elmiplant Care Lab Sensitive cremă de zi calmantă & hidratantă (27 lei) combină ingredientele inovatoare ce ajută la calmarea pielii iritate sau sensibile, reducând vizibil roșeața. Îmbogățită cu Hydronutrient, un complex ce îmbină puritatea ingredientelor naturale cu puterea științei, crema de zi conferă hidratarea corespunzătoare pielii, iar D-Panthenolul din formula acesteia calmează tenul și formează un film protector la suprafața pielii.

 

Formulă hipoalergenică, fără parabeni, parafine sau alcool.

elmiplant Care Lab Sensitive cremă de noapte calmantă & hidratantă (27 lei) acționează eficient ȋn timpul nopţii, complementar cremei de zi. Care Lab Sensitive de noapte mixează complexele SymSitive și SensiProAct cu acțiune eficientă asupra pielii hipersensibile, ce reduc senzația de iritație și disconfort, în timp ce Hydronutrient păstrează nivelul optim de hidratare a tenului pe timpul nopții, iar D-Panthenolul pătrunde ȋn straturile profunde ale epidermei și stimulează formarea de celule noi. Textura non-grasă a cremei de noapte contribuie la senzația de confort a pielii.

Formulă hipoalergenică, fără parabeni, parafine sau alcool.

elmiplant Care Lab Sensitive loțiune micelară pentru ten, buze și ochi (15,5 lei)  îndepărtează delicat și eficient chiar și machiajul rezistent la apă și tonifiază şi catifelează tenul sensibil. Îmbogățită cu extract de arnică 100% natural, loţiunea calmează și reduce inflmațiile pielii, accelerând creșterea circulației sangvine și regenerarea țesuturilor.

Formulă hipoalergenică, fără parabeni, parafine sau alcool.

Știai că?... Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, cu o suprafață medie de aproximativ 1,5 metri pătrați. Apariția sensibilității nu mai reprezintă o noutate, pielea fiind expusă constant acțiunii factorilor de mediu.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.