Oje lucioase sau perlată, în culori care nu se demodează niciodată

Ce culori de oje porți cel mai frecvent? Cum le asortezi? Ce zici de câteva nuanțe puternice și sofisticate, care nu se demodează niciodată? E vorba despre gama Melkior New Collection Nail Lacquer „Storytelling”, nuanțe seducător de frumoase pentru o manichiură în trend.

Melkior New Collection Nail Lacquer „Storytelling”

Noua gamă conține 4 variante cromatice, din care 3 oje sunt lucioase și una – perlată:

Oja lucioasă Magnetic
Oja lucioasă Pacific Blue
Oja lucioasă Trust Me
Oja perlată Purpur

Toate aceste oje Melkior se găsesc în cele 2 variante de sticluțe, de 15ml si de 4,5ml. Descoperă nuanța care îti pune în evidență frumusețea unghiilor și a mâinilor!

Dacă vrei unghii cu model, nimic mai simplu!Le poți obține cu un Burete special Nail Art, astfel: Aplică lacul dorit pe burețel, apoi prin mișcări de tapotare apare un model pe unghii. (După utilizare, burețelul se curăță cu dizolvantul fără acetonă).

Melkior New Collection Nail Lacquer „Storytelling” sunt oje rezistente, care asigură o acoperire foarte bună și uscare rapidă.

Cum se aplică: degresează unghia foarte bine cu un Degresant, aplică apoi o bază pentru protecția unghiei, apoi aplică oja Melkior, în două straturi. Urmează un Top Coat pentru a accentua luciul ojei și a-i da rezistență sau un Accelerator de uscare pentru a-i grăbi uscarea.

Sfat: după fiecare aplicare, așteaptă un minut înainte de stratul următor, iar in cazul unor unghii exfoliate, curăță foarte bine zona exfoliată. Și folosește periodic un Ulei pentru unghii și cuticule.

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.