Epilator IPL compact, noua lansare FOREO ideală pentru călătorii

FOREO, liderul mondial în domeniul beauty-tech, îți prezintă ultima sa inovație, PEACH™ 2 go. Acest epilator IPL compact este conceput să alunge grijile iubitorilor de călătorii și de frumos, deoarece le oferă o variantă mai comodă și mai ușor de luat în valize a surorii sale mai mari, PEACH™ 2.

PEACH™ 2 go oferă cea mai simplă, mai rapidă și mai eficientă metodă de epilare, chiar și atunci când ești plecat de acasă. Ușor de personalizat, dispozitivul integrează cea mai avansată tehnologie IPL și te ajută să scapi de părul nedorit în doar 12 săptămâni, dar primele rezultate vizibile vor apărea după primele 2 săptămâni.

De ce să te mulțumești cu un aparat de ras când poți alege PEACH™ 2 go? Acest dispozitiv IPL compact reunește toate performanțele și capabilitățile surorii sale mai mari PEACH™ 2, dar la dimensiuni travel-friendly, care o fac să se potrivească perfect chiar și în geanta de mână.

Specificațiile cheie ale dispozitivului PEACH™ 2 go includ:

  • Putere fără rival: cu o putere de 2 ori mai mare decât orice alt dispozitiv de epilare cu IPL de pe piață, de 5 J/cm² , PEACH™ 2 go este uluitor de eficace la fiecare utilizare.
  • Acoperire extinsă: fereastra sa de tratament este de trei ori mai extinsă decât alte aparate cu IPL de pe piață și te ajută să acoperi o suprafață de piele de trei ori mai mare la o singură utilizare.
  • Impulsuri luminoase cu viteza fulgerului: pulsațiile sunt produse la un interval incredibil de mic, de 5 secunde, ceea ce îi permite noului PEACH™ 2 go să livreze 120 impulsuri pe minut, scurtând și eficientizând durata fiecărui tratament.
  • Setări versatile: cu 5 intensități și 2 moduri de epilare, dispozitivul este creat să acționeze eficient și pe suprafețe mari, dar și în zone precise de pe corp, asigurând o experiență de epilare personalizată.
  • Conectare optimă: bucură-te de mai multe setări, ghiduri de tratament și remindere prin intermediul aplicației FOREO, care asigură conexiunea tehnologiei cu frumusețea.
24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.