FOREO schimbă conceptul de frumusețe cu „F the rules”

FOREO, lider mondial în domeniul în domeniul beauty-tech, vrea să schimbe percepția despre standardele de frumusețe, lansând campania “F the rules”.

FOREO Bear

FOREO BEAR™

Într-o lume rigidă,  cu așteptări nerealiste, FOREO  respinge ideea că frumusețea implică durere și suferință, că trebuie să te străduiești constant să atingi perfecțiunea. Dărâmă bariere și invită femeile să fie libere și să trăiască așa cum simt, dar mai ales să se iubească și să aibă grijă de ele.

Frumusețea ține de simplitate, de eficiență, de starea de bine. Pornind de la această idee, FOREO a creat conceptul de Rutină suedeză de frumusețe – o abordare simplă, în trei pași (și jumătate). În ce constă aceasta? În utilizarea unor produse atent alese, cu scopul de a obține cele mai bune rezultate posibile.

FOREO pune preț pe sinergia dintre aparate și îngrijirea pielii. În doar șapte minute, această rutină promite să curețe, să întindă, să hidrateze și să aducă un zâmbet larg pe fața ta.

Imperativele de frumusețe și cele mai bune promoții la produsele FOREO:

Frumusețea necesită timp. Nu cu UFO™ 2.

ECONOMISEȘTI 40%

Înlocuiește masca de 20 de minute cu un tratament de hidratare profundă de 2 minute. Pentru rezultate anti-îmbătrânire, dovedite clinic, într-o săptămână.

UFO™ 2

UFO™ 2 oferă pielii o hidratare imediată și de lungă durată, în timp ce este dovedit clinic că îți crește nivelul de hidratare a pielii cu 126%, păstrând efectul până la 6 ore. Poți utiliza UFO™ 2 în combinație cu Măștile active UFO™, care au un discount de 30%, sau cu Măștile tip șervețel FOREO.

Frumusețea acoperă orice defect. Nu cu LUNA™ 3.

ECONOMISEȘTI 40%

Spune NU imperfecțiunilor și alege curățarea și exfolierea optimă pielii tale.

LUNA FOREO

LUNA™ 3

Știi deja: este dovedit clinic că LUNA™ 3  îndepărtează până la 99,5% din impurități, grăsimi și reziduuri de machiaj. Perii săi ultra-moi din silicon exfoliază delicat celulele moarte ale pielii, pe când pulsațiile T-Sonic™ îndepărtează impuritățile în profunzime – reducând șansele de apariție ale erupțiilor. În modul de masaj de fermitate, pulsațiile de frecvență joasă ajută la relaxarea punctelor de tensiune ale mușchilor faciali și la netezirea aspectului liniilor fine, pentru un ten mai ferm.

LUNA™ mini 3 este, de asemenea, la reducere, și o poți găsi la 50% din preț.

Frumusețea implică durere. Nu cu BEAR™.

ECONOMISEȘTE 25%

BEAR mini

Înlocuiește procedurile cosmetice invazive cu un tratament relaxant de tonifiere facială, pe bază de microcurenți.

BEAR™ este primul dispozitiv medical cu microcurenți din lume, care integrează sistemul Anti-Shock™. Acesta are o acțiune anti-îmbătrânire și îmbunătățește vizibil conturul feței, prin energizarea și întărirea ușoară a celor 69 de mușchi ai feței și gâtului. Este

dovedit clinic că BEAR îmbunătățește fermitatea pielii și reduce ridurile în doar o săptămână. Dispozitivul combină Pulsațiile T-sonic™ marca FOREO cu microcurenții, pentru a-ți oferi un efect instantaneu de lifting facial.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.