Scrub Sabon, acum într-o nouă formulă, 2 în 1

Știai că la fiecare 30 de secunde este vândut un scrub de corp marca SABON? Brandul lansează acum o nouă generație de scruburi de corp, care nu doar exfoliază, ci oferă pielii o hrănire intensă încă de la prima utilizare. Un singur exfoliant, două beneficii remarcabile, pentru un efect de piele nouă. Formula revoluționară e un amestec unic de săruri de la Marea Moartă, bogate în minerale naturale, și trei uleiuri organice ce oferă o experiență transformatoare, făcându-te să te îndrăgostești de noua ta piele de fiecare dată când folosești scrubul.

SABON lansează o nouă generație de scrub, cu o formulă 2 în 1

În 1997, SABON a creat cel mai bun exfoliant de corp – magie într-un borcan, cu efecte minunate asupra pielii. Astăzi, acest scrub a devenit bestseller la nivel mondial și e iubit de clienții Sabon din întreaga lume. Atât de iubit, încât la fiecare 30 de secunde este vândut un exfoliant de corp marca SABON.

O nouă generație de exfoliante corporale: exfoliere și hrănire intensă în același produs

Fii gata să trăiești o exdperiență revelatoare în îngrijirea pielii cu noua generație e scruburi pentru corp! Îmbogățită cu un amestec armonios de săruri de la Marea Moartă și trei uleiuri botanice organice, textura surprinzătoare de sare în ulei exfoliază delicat pielea, pentru a îndepărta celulele moarte și a o rehidrata cu minerale esențiale, oferind în același timp o hrănire intensă.

Disponibil într-o gamă largă de arome încântătoare, noul exfoliant de corp te va face să te îndrăgostești de pielea ta reînnoită, mătăsoasă și strălucitoare, de fiecare dată când îl folosești.

Rețeta secretă: o combinație unică de săruri de la Marea Moartă și uleiuri botanice organice

Sărurile de la Marea Moartă
În inima deșertului, apa Mării Moarte este un rezervor extraordinar de minerale prețioase esențiale pentru piele. SABON a valorificat proprietățile vindecătoare ale sărurilor de la Marea Moartă pentru a crea o colecție de exfoliante corporale eficiente, ce oferă o experiență multisenzorială.

Concentrația de magneziu din sărurile de la Marea Moartă este de aproximativ 15 ori mai mare decât cea din sărurile din orice altă mare de pe planetă. Bogate în mod natural în minerale și micronutrienți, sărurile de la Marea Moartă sunt o sursă unică de vitalitate pentru piele, eliminând celulele moarte și promovând reînnoirea pielii prin exfoliere.

Noul scrub de corp are o mai mare concentrație de minerale de la Marea Moartă și un mix unic de două tipuri de granule de sare: granule simple și granule cu apă de la Marea Moartă, pentru un efect de exfoliere și hrănire a pielii sporit.

SCRUB SABON intr-o noua formula

Uleiurile botanice organice

Noua noastră generație de exfoliante pentru corp conține un amestec unic de trei uleiuri botanice organice cu beneficii complementare ce acționează în sinergie:

Ulei organic de migdale dulci

Uleiul organic de migdale dulci este o comoară naturală, bogată în vitamina E și A, acizi grași esențiali, proteine ​​și potasiu – făcându-l un ingredient ideal în rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Ulei de argan organic

Bogat în vitamina E și acizi grași, uleiul de argan organic este cunoscut pentru proprietățile sale hrănitoare.

Ulei organic de jojoba

Acest super-ingredient străvechi provine din sămânța arbustului de jojoba. Bogat în acizi grași esențiali și vitamine, imită remarcabil sebumul pielii, ajutând la reținerea umidității și întărind bariera naturală.

De ce ne place noul scrub de corp

✓ Are o textură unică, de sare în ulei

✓ Acțiunează dual: exfoliază și hrănește pielea

✓ Exfolierea se face cu granule fine de sare, suficient de eficientă pentru a obține efectul de peeling, dar atât de delicată, încât să nu producă abraziuni

✓ Conține săruri bogate în minerale de la Marea Moartă

✓ Hrănește pielea cu 3 uleiuri botanice organice

✓ Are o formula vegană

✓ Ingredientele sunt de origine 91% naturală

✓ Este potrivit pentru toate tipurile de piele

✓ Ambalat în borcan de sticlă reciclabil, cu capac din aluminiu reutilizabil

De ce ne place noul scrub de corp de la SABON

Remarcabile beneficii pentru piele: Hrănire intensă de la prima utilizare pentru 100% dintre utilizatori*

*Studiu clinic, măsurători instrumentale pe 22 de subiecți.

Ce spun clienții**:

95% spun că produsul are un efect mătăsos asupra pielii.

95% au simțit pielea mai fină după utilizare.

92% spun că produsul are un efect de reînnoire a pielii.

**Test în uz (autoevaluare) sub control dermatologic pe 20 de voluntari care au folosit preponderent scrubul de corp cu aroma Green Rose

10 arome incredibile, pe alese

Delicate Jasmine

Green Rose

Gentleman

Citrus Blossom

Rose Tea

Lavender Apple

White Tea

Patchouli – Lavender- Vanilla

Mango-Kiwi

Ginger-Orange

Cum îl folosim

Amestecă uleiurile și sărurile exfoliantului corporal în mod uniform, folosind lingura de lemn miniaturală (se găsește la Sabon). Masează conținutul pe pielea curată și umedă, cu mișcări circulare; clătește bine. Utilizează până la de două ori pe săptămână.

Cum deschidem borcanul

  1. Folosește capătul ascuțit al lingurii de lemn primite odată cu produsul
  2. Capacul borcanului are 6 rosturi pe circumferință
  3. Inserează partea ascuțită a cozii lingurii de lemn într-unul dintre spațiile rămase între capac și borcan
  4. După inserție, aerul va pătrunde în borcan și vei putea deschide ușor capacul. Scrubul tău e gata de aplicare!

Mai multe găsiți pe pagina SABON.

Citește și:
Balsam de ochi cu aplicator sferic, noul răsfăț suprem de la SABON
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.