Satin Blonde, nuanțe de blond în trend primăvara asta

Blondes have more fun, vorba cântecului. Părul blond pare să exercite asupra oamenilor, femei și bărbați deopotrivă, o fascinație ce nu poate fi ușor explicată sau înțeleasă. Cert e că ne plac blondele, iar blondelor le place Londa Professional. Brandul a înțeles dilema blondelor și le dă o mână de ajutor, cu nuanțe de blond mai luminoase, mai deschise. Așa a apărut Satin Blonde, trendul acestui început de primăvară.

Satin Blonde și lumea #BEIGEBLONDE. S-a observat că blondele vor, de cele mai multe ori, nuanțe tot mai deschise. Vor să atragă privirea pe anumite zone ale coafurii lor, vor o atenție sporită pe șuvițele mai vizibile sau pe breton. Este posibil?  Stiliștii Londa Professional au găsit soluția: Satin Blonde. Este trendul primelor luni ale anului 2024. El este destinat tuturor femeilor care vor mereu un nou tip de blond, dar ușor de controlat, chiar și atunci când părul crește.

Cum poți obține un astfel de rezultat? Cu tehnici precum Airtouch, highlights, blow dryer. Care pot aduce nuanțare pe zonele precis desenate, pe porțiunile de păr proaspăt crescut și pentru un rezultat mixat, surpinzător. Vedetele care dau tonul noilor nuanțe sunt atât pudra de decolorare, cât și tonerele Color Tune, pentru rezultate cu un finiș natural.

Tonerele Color Tune Express Blonde Toners de la Londa Professional desemnează un serviciu rapid de colorare și corectare a culorii, cu timp expres de acțiune, de doar 18 minute. Serviciul Color Tune presupune corectarea culorii și neutralizarea tonurilor nedorite, pentru obținerea unui look blond, cu o strălucire intensă și multidimensională.

Îngrijirea și refresh-ul de culoare. Ritualul de îngrijire pentru blondurile solare și super deschise se execută cu produsele din gama Fiber Infusion. De ce? Pentru că această gamă de îngrijire a părului aduce un boost de cheratină firului de păr. Șamponul cu cheratină curăța cu blândețe și pregătește firul de păr pentru repararea intensa generată de masca reconstructivă, care va contribui la protejarea fibrei acestuia.

Acțiunea produselor de îngrijire Fiber Infusion este completată de șamponul Toneplex Pearl Blonde, pentru sănătatea părului și autenticitatea culorii.

 

 

 

 

 

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.