Colorează și glazurează! OPI Your Way în primăvara 2024  

Cu o paletă ușor de individualizat, plină de nuanțe subtile, noua colecție OPI Your Way – primăvara 2024 prezintă finisaje glazurate, strălucitoare, de tip luciu și de tip sclipici. Acestea formează un strat peste nuanțele mate hiper-pigmentate, permițând opțiuni coloristice ce pot fi personalizate la infinit.

OPI Your Way Primavara 2024

Printre highlighturile cromatice se află nuanța de caisă (apricot) cu finisaj mat și sclipici (Apricot AF, gLITter), cu un vibe mereu reînnoit, care oferă o variantă spectaculoasa față de pastelurile tradiționale. Nuanțele mate Cyber lime și turquoise (Get in Lime, First Class Tix) energizează trupul și sufletul, în timp ce nuanțele trans-sezoniere brun închis, caramel consistent, bronz mat și bej strălucitor (Material Gworl, Spice Up Your Life, Basic Baddie, Bleached Brows) evocă o senzație de căldură. Nuanțele dulci de pink bubblegum lucios, lila cu sclipici și albastru deschis mat (Bubblegum Glaze, Suga Cookie, *Verified*) conferă o energie jucăușă și nostim-capricioasă.

OPI Your Way include 12 nuanțe noi – șapte mate și cinci cu efect strălucitor – disponibile sub formă de GelColor, Nail Lacquer și Powder Perfection (șase nuanțe selectate), plus 9 nuanțe noi – șase mate și trei cu efect strălucitor – care sunt disponibile exclusiv sub forma Infinite Shine. Parcurgând trei pași simpli, consumatorul poate crea lookuri complet personalizate. Pasul unu: colorează. Cum? Alegi drept bază o nuanță mată – sau folosește mai multe, pentru a crea un vârf în stilul manichiurii franțuzești ori pentru a crea aliniamente abstracte. Pasul doi: finisează. Aplică un strat de luciu deasupra nuanței sau nuanțelor mate. Pentru un look cu adevărat personalizat, de exemplu un ombre din sclipici cu accente perlate, poți folosi mai mult de un singur luciu. Pasul trei: dă-i un nume fancy! De exemplu, Apricot AF combinate cu Glazed N’ Amused va da Apricot N’ Amused, o culoare cu totul nouă și un nume cu totul nou.

OPI Your Way 2024

„Sunt foarte entuziasmată de colecția OPI Your Way, deoarece exemplifică unul dintre crezurile cele mai durabile ale brandului nostru – culoarea este instrumentul suprem de exprimare de sine,” explică Suzi Weiss-Fischmann, Co-Founder și Brand Ambassador OPI.  “Oamenii își doresc nuanțe care să le permită să fie unici și să-și pună în valoare individualitatea. Pentru a obține pe unghii Bubble Bunny, nuanța lăptoasă care a fost trendy anul trecut, consumatorii au combinat creativ Bubble Bath și Funny Bunny pentru a crea nuanța lor perfectă. Colecția actuală pleacă de la acest concept și îl extinde cu nuanțe create special pentru layering, cu scopul ca fiecare combinație să fie la fel de unică precum este și persoana care o poartă. Și culorile nu sunt singurele care pot fi remixate! Se pot recombina și numele lor: numele fiecărei nuanțe a fost creat având în vedere simplitatea, astfel încât fiecare două nume pot fi combinate într-un nume nou, de tipul Brangelina.”

„Nuanțele mate vibrante ale colecției funcționează ca o bază pe unghii,“ adaugă Jill Bartoshevich, OPI Global Director of Color Equity. “Apoi glazurile de finisaj strălucitoare, lucioase, perlate sau de tip sclipici adaugă o tușă hipnotică, onirică, lookului final. În această colecție veți găsi cele mai mari trenduri cromatice ale lui 2024, inclusiv nuanța de caisă, cu finisaj mat sau glitter, precum și super-verdele viu lime.”
Nuanțele colecției OPI Your Way vor fi disponibile în formulele GelColor, Nail Lacquer și Powder Perfection (anumite nuanțe).

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.