Serumul Queen Bee, pentru regina din tine

Serumul Queen Bee combină în perfectă armonie proprietățile de reîntinerire ale lăptișorului de matcă cu efectele protectoare și regenerante ale propolisului și cu binefacerile mierii, care dă viață Reginei Albinelor, Queen Bee. Această emulsie bogată și dinamizantă este formulată cu ajutorul a două tehnologii brevetate revoluționare, cu eliberare controlată. Astfel pielea beneficiază de o impregnare concentrată, continuă și de lungă durată cu esența serumului: lăptișor de matcă și propolis.

Queen Bee Serum APIVITA

Chintesența stupului

În stup, tot este mai bun este produs și păstrat pentru hrănirea și îngrijirea reginei, ea fiind cea mai importantă din comunitatea albinelor. Albinele lucrătoare culeg polenul și fabrică mierea, iar regina produce lăptișorul de matcă, recunoscut din cele mai vechi timpuri pentru proprietățile de hrănire, rejuvenare celulară, folosit de cele mai frumoase femei ale lumii pentru longevitate și întinerire. Împreună cu mierea și propolisul, ale căror proprietăți sanogene și cosmetice sunt recunoscute și adorate, lăptișorul de matcă este unul dintre secretele faimei produselor APIVITA.

Cercetătorii brandului APIVITA, inspirați de natură și albine, au adunat în gama Queen Bee tot ce e mai bun în stup, chintesența frumuseții și puterii incontestabile a ingredientelor apicole.

La ce e bun serumul Queen Bee

Serumul Queen Bee reduce ridurile, crește fermitatea pielii și redefinește conturul feței cu ajutorul lăptișorului de matcă cu eliberare controlată. Folosindu-l, vei avea posibilitatea să constați că acest serum reface volumul și densitatea pielii, oferindu-i un efect de lifting instantaneu. În plus, hidratează în profunzime, hrănește și iluminează tenul.

Serumul Queen Bee previne apariția petelor pigmentare, oferind strălucire și uniformitate tenului grație extractului de alge marine. În plus, această emulsie inovatoare reface ovalul plin al feței și hidratează tenul, grație mierii de albine fermentate și adaosului de squalan, ulei de măsline, ceară de albine și pantenol.

Tușa finală? Un efect de tonifiere instantanee, de la prima utilizare, cu ajutorul ingredinetelor marine și a extractelor din fructe.

Serumul Queen Bee protejează pielea de efectele neplăcute ale poluării urbane, o detoxifiază și o ajută să-și întărească mijloacele naturale de protecție, grație propolisului cu eliberare controlată, grație mierii fermentate și infuziei de măceșe.

Inovația Queen Bee

Inovația revoluționară reprezentată de tehnologia brevetată de eliberare controlată marca APIVITA ne permite să oferim pielii în mod continuu, durabil, controlat, proprietățile superputernice ale lăptișorului de matcă și proprietățile protectoare ale propolisului. Rezultatul? Oeficacitate sporită împotriva semnelor îmbătrânirii, precum și recâștigarea unei noi fermități ale pielii. Mierea garantează că pielea rămăne bine hidratată, hrănită și dobândește un aspect mai proaspăt, revitalizat, mai tânăr.

Lăptișor de matcă și propolis

Cum se traduce, concret și vizibil pe piele, tehnologia de eliberare prelungită și controlată a lăptișoruui de matcă?

  • O creștere cu 90% a viabilității celulare
  • După prima ultilizare (în asociere cu o cremă texturată ușoară) 67% din femeile care au încercat serumuul au prezentat o ameliorare semnificativă și instantanee a fermității
  • După 8 zile de utilizare, în asociere cu o cremă texturată ușoară de 2 ori pe zi, mai mult de 93% dintre femei au constatat: reducerea ridurilor, o piele mai bine hrănită, o consistență mai bună a pielii și conturului feței și un ten mai ferm.

Produsele Apivita se găsesc online și în lanțurile de farmacii.

Citește și:

APIVITA BEEVINE ELIXIR – O nouă eră în tratamentul anti-aging

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.