Eva Intima, 40 de produse inovatoare pentru confortul intim

Portofoliul Eva Intima acoperă toate tipurile de nevoi de îngrijire intimă – de la îngrijirea zilnică sau disconfort intim minor la afecțiuni ale tractului urinar, menstruație, viață sexuală, controlul menonpauzei, depilare, constipație – oferind peste 40 de produse inovatoare, care aduc confort imediat în orice situație.

Eva Intima pentru confortVara, căldura și transpirația creează un mediu propice pentru înmulțirea bacteriilor, ducând la pierderea confortului, uneori la infecții sau iritații. Menținerea igienei intime este un mod sigur de prevenire a acestor neplăceri, păstrând confortul. Cum faci ca să îți fie bine și să te bucuri de inovația timpurilor moderne? Fiind la curent cu noile apariții în domeniul îngrijirii și sănătății intime.

5 sfaturi utile pentru confortul intim

Ei bine, iată 5 sfaturi care te pot ajuta să-ți menții igiena intimă și să-ți faci vara mai plăcută și mai feminină.

  • Evită îmbrăcămintea strâmtă – asta duce la transpirație în plus, menține umezeala în zona intimă și creează un mediu favorabil pentru înmulțirea bacteriilor care pot provoca infecții vaginale.
  • Alege lenjerie intimă din texturi absorbante, cum ar fi bumbacul, pentru a limita cantitatea de umezeală.
  • Menține o igienă corectă în zona intimă – vaginul are propriul lui mecanism de curățare, așa că nu trebuie să mergem în profunzime, însă necesită o îngrijire suplimentară în timpul verii, mai ales în perioadele de menstruație, sarcină și postpartum.
  • Evită folosirea săpunurilor, șampoanelor, cremelor sau a oricăror articole parfumate, deoarece acestea pot perturba echilibrul pH-ului și pot provoca infecții vaginale. Poți folosi apă sau produse cu ingrediente naturale, care să nu dezechilibreze flora vaginală.

Eva Intima are o gamă completă de produse pentru igienă intimă, care oferă o soluție pentru fiecare nevoie a femeii moderne. Aceste produse au fost create după modelul natural de acțiune, nu conțin hormoni sau substanțe chimice, ci doar ingrediente care se găsesc în mod natural în organism: lactobacili, acid hialuronic, colagen glicolgen, acid lactic, dar și extracte de plante tradiționale tămăduitoare (mușețel, aloe, cimbru, salvie etc), fitoestrogeni și vitamine esențiale, respectiv C și E.

9 categorii, peste 40 de produse

Aceste nouă game din portofoliul Eva Intima acoperă toate tipurile de nevoi de îngrijire intimă – îngrijirea zilnică, disconfort minor, afecțiuni, menstruație, îngrijirea tractului urinar, viață sexuală, controlul menonpauzei, depilare, constipație – oferind peste 40 de produse inovatoare, care aduc confort imediat în orice situație.

Eva Intima

Iată doar câteva dintre cele 40 de produse, care te vor ajuta să ai o vară plăcută, iar feminitatea ta să fie la cele mai înalte cote:

EVA Intima Plasturele termic Menofix este conceput pentru dureri menstruale. Acesta conține fier, carbon și pudră dintr-un anume tip de cuarț, ce aduc un aport de căldură de 50-60 grade, ce se menține până la 8 ore. Nu este recomandat în cazul ciclurilor abundente și nu se aplică direct pe piele, ci doar pe lenjeria intimă.

EVA Intima Balsam Bikini post epilare îngrijește și protejează pielea după orice metodă de epilare. Conține extracte de gălbenele, nalbă, neem (arbore din India), salvie, aloe, mușețel, cimbru, unt de shea, hamamelis și vitamina B5, ce oferă regenerare și calmare imediată.

EVA Intima Spumă Bikini pentru ras – este o spumă blândă datorită extractelor de aloe, mușețel, arnică și echinaceea, ce asigură o epilare ușoară și rapidă, protejând în același timp împotriva iritațiilor. Se aplică pe pielea umezită și după ras se clătește foarte bine.

EVA Intima Cremă-gel Medival antiprurit – este creat pentru disconfortul minor și conține acid hialuronic, extracte de plante, panthenol și vitamina E. Ameliorează imediat pruritul și senzația de arsură din zona genitală.

EVA Intima Gelul Wash Original pentru igiena intimă – este ideal pentru curățarea zilnică și protecția acestei zone sensibile. Conține extracte din plante (gălbenele, nalbă, aloe, mușețel și panthenol) ce asigură confortul zonei intime.

EVA Intima Douche Chamomile este un produs pentru îngrijirea zilnică, în caz de disconfort minor. Conține extract de mușețel, acid lactic și are un pH de 4,2. Este conceput pentru igiena eficientă a zonei intime. Folosit în asociere cu medicamente, el oferă o calmare imediat a iriațiilor, mâncărimilor și arsurilor provocate de vaginită. Se aplică o dată pe zi, timp de 2-3 zile, înainte de alt preparat vaginal. Se poate folosi preventiv cu 1-2 aplicări pe săptămână pentru confortul și sănătatea zonei intime .

EVA Intima Gelul Vagil lubrifiant este pe bază de apă și special conceput pentru a facilita actul sexual în cazul unei lubrifieri insuficiente, protejând astfel împotriva iritațiilor și rănilor. Conține mușețel, aloe și vitamina E, care contribuie la calmarea și refacerea mucoasei vaginale. Este ideal pentru curățarea zilnică și protecția zonei sensibile intime. Conține extracte de ghimpe, gălbenele, nalbă, aloe, mușețel, dar și panthenol și acid lactic cu pH 3,5.

EVA Intima Gel Wash Cransept pentru igiena intimă – Conține extract de merișor, de rozmarin, cimbru, ghimpe pădureț, salvie, aloe, mușețel, vitamine care regenerează pielea, acid lactic, a-glucan și are un pH 3,5. Este recomandat pentru utilizarea zilnică, prevenirea infecțiilor urinare și ameliorarea oricăror iritații și inflamații ale sistemului urogenital. Este ideal în caz de infecții recurente ale tractului urinar sau zone sensibile.

Produsele din gama Eva Intima sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (eMag, Tei, Bebetei, Sensiblu, Dr Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm). Acestea au prețuri între 13 lei și 55 de lei.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.