Exfoliant AHA nou, inovator. Foarte blând, dar eficient

Cea mai nouă lansare de la Paula`s Choice este un exfoliant AHA super delicat, cu o formulă inovatoare. 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant este potrivit pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul sensibil, care nu tolerează acidul glicolic sau acidul salicilic. Este ideal pentru cine nu a folosit exfolianți și dorește să înceapă cu un exfoliant foarte blând, dar eficient. Poate fi folosit în timpul sarcinii și alăptării.

Exfolierea este o etapă obligatorie în îngrijirea tenului, dacă vrem o piele fină și strălucitoare, până la vârste înaintate. Exfolierea se poate face mecanic sau chimic, dar cea mai blândă și mai eficientă este cea cu acizi AHA (alfa hidroxiacid). Exfolianții AHA au un avantaj major: acționează delicat, natural, fără să producă leziuni microscopice asupra pielii, cum ar putea să o facă exfolianții de tip scrub sau perie; sau acizii BHA (salicilic, de exemplu), care sunt mult mai iritanți. Acizii AHA sunt solubili în apă și se obtin din fructe sau plante ce conțin fructoză. Acești acizi ajută la îndepărtarea de la suprafața pielii a celulelor moarte, astfel încât are loc generarea de celulele noi, mai uniform pigmentate, care le iau locul.

Pe măsură ce îmbătrânim și pentru că pielea este expusă mediului extern, în special razelor solare și elementelor poluante din aer, suprafața pielii nu se mai exfoliază natural. Lipsa exfolierii naturale duce la o acumulare de celule moarte care dau tenului un aspect uscat, tern și neuniform.

Exfolianții AHA ajută la îndepărtarea celulelor moarte acumulate în exces, iar rezultatul este o piele vizibil mai netedă, mai tânără, mai hidratată, mai luminoasă și cu un aspect mai uniform.

Acizii AHA stimulează formarea neocolagenului și oferă beneficii anti-aging: reduc aspectul liniilor fine și al ridurilor, oferă pielii un aspect mai ferm și netezesc textura pielii.

Exfolianții AHA sunt cei mai potriviți pentru reducerea hiperpigmentărilor profunde sau melasmei. O rutină cu un produs cu retinol și un produs inhibitor de melanină cum este vitamina C completată de un exfoliant zilnic cu acizi alfa-hidroxi oferă rezultate vizibile. Proprietățile care scot în evidență acizii AHA sunt abilitatea de a îmbunătăți factorii naturali de hidratare a pielii și rezultatele nemaipomenite în reducerea semnelor de îmbătrânire. Exfolierea cu AHA îmbunătățește vizibil culoarea și textura pielii.

Exfolianții AHA au efecte complexe asupra pielii și ajută la uniformizarea culorii pielii, reducerea semnelor de îmbătrânire, restabilirea luminozității natural, dar sporesc și capacitatea de hidratare. Pentru a beneficia de efectele acizilor exfolianți fără reacții secundare, nu uita să aplici în fiecare zi din an, ca ultim pas în rutina de dimineață, o cremă cu protecție solară SPF 30 sau mai mare.

Skin Perfecting 6% Mandelic Acid + 2% Lactic Acid Liquid Exfoliant este cea mai nouă lansare de la Paula`s Choice. O formulă inovatoare, cu proprietăți exfoliante, care îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii, reduce imperfecțiunile minore și liniile fine, restabilindu-i luminozitatea naturală.

Cea mai nouă lansare de la Paula`s Choice este un exfoliant AHA super blând, dar eficient, cu o formulă inovatoare.

Printre ingredientele reparatoare ale noului produs se numără extractul de coada șoricelului și un amestec fermentat de antioxidanți din extract de floare de cireș, viță de ciocolată și dafin. Da, ați citit corect: viță de ciocolată sau Akebia quinate. Aceasta este o plantă agățătoare care produce fructe cu un gust aparte, delicios, ce amintește de cel al ciocolatei.

Toate aceste bunătăți naturale susțin microbiomul și bariera pielii în timp ce acționează în profunzime pentru o regenerare celulară firească, sănătoasă și o piele cu aspect mai tânăr în timp.

Ce conține:

  • 6% acid mandelic: acid alfa-hidroxi blând, solubil în apă, a cărui dimensiune moleculară mai mare încetinește pătrunderea în piele, permițând rezultate progresive cu risc extrem de scăzut de a provoca o senzație de usturime.
  • 2% acid lactic: acid alfa-hidroxi solubil în apă, cu eliberare treptată, care nu numai că exfoliază celulele moarte, ci oferă și un plus de hidratare. De asemenea, susține producția de ceramide și colagen, pentru ca pielea să își mențină fermitatea și suplețea.
  • extract de coada șoricelului: extract natural care calmează și ajută la restabilirea barierei naturale a pielii în timp ce îmbunătățește comunicarea dintre mesagerii chimici ai pielii (neuropeptide cheie) responsabili de regenerarea normală a celulelor.
  • un amestec de antioxidanți bio-fermentați: complex de extracte naturale cu beneficii antioxidante din floare de cireș, viță de ciocolată și dafin, care susține sănătatea microbiomului și barierei pielii, uniformizează culoarea pielii și reduce roșeața.

Se folosește seara, după curățarea tenului și toner, de 2-3 ori pe săptămână. E foarte ușor de aplicat cu degetele, pe față și gât. Și înainte de ser sau cremă. Acestea din urmă sunt foarte importante pentru unn ten frumos și mereu tânăr, dar un exfoliant bun face minuni.

Produsul se poate achiziționa de pe site. Preț: 195 lei/ 88 ml & 75 lei/ 30 ml

 

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.