Bretonul, în tendințe 2024: cortină, asimetric sau franjurat

În ciuda unor îndoieli privind popularitatea lui, bretonul nu a dispărut în totalitate din sfera modei în 2024. Cu toate acestea, este clar că a suferit o transformare și a fost adaptat pentru a se potrivi cu gusturile și tendințele actuale. Cu variante moderne și creative, el continuă să fie o opțiune viabilă pentru cei care doresc să își exprime personalitatea și să adopte un stil unic.

Bretonul in 2024 Tendinte El Studio

În lumea modei, tendințele se schimbă constant, iar coafurile nu fac excepție. O întrebare frecventă în rândul consumatorilor de trenduri pentru frumusețe este dacă bretonul  rămâne în vogă în 2024. Am întrebat specialiștii El Studio dacă această tunsoare este încă în tendințe, iar răspunsul a fost „Da!”

Istoria bretonului din 1960 încoace

Originar din Franța, bretonul bretonul a avut o prezență semnificativă în istoria modei. Un element iconic al coafurilor din anii ’60 și ’70, s-a remarcat pentru versatilitatea sa și capacitatea de a accentua caracteristicile faciale. Cu toate acestea, în anii ce au urmat, a devenit subiectul unor dezbateri privind relevanța sa în lumea contemporană a modei.

Vocea specialiștilor

Potrivit coaforilor și stiliștilor de top din industrie, bretonul nu a dispărut cu totul din peisajul coafurilor moderne. Cu toate acestea, trendurile recente sugerează o evoluție a formelor acestui styling, adaptată noilor cerințe estetice. Forma clasică este înlocuită tot mai des cu variante mai subtile sau creative, precum cel tip cortină sau bretonul lateral.

Tendințe în 2024

Breton cortină

Inspirat de eleganța anilor ’90, acest tip de breton devine extrem de popular în 2024. Caracterizat prin șuvițe subțiri care cad lejer pe frunte, acest stil adaugă un aer retro, dar într-un mod proaspăt și modern.

Breton lateral asimetric

O altă variantă în trend este bretonul lateral, care adaugă un element de asimetrie coafurii. Cu ajutorul acestei tehnici se obține o estetică modernă, sofisticată.

Breton „fringe” (șuvițe subțiri)

Este alegerea potrivită pentru cei care doresc să adopte o abordare de „tip minimalist”. Cu șuvițe delicate și ușoare, acest stil oferă un aspect proaspăt și natural.

Vrei si tu o schimbare de look? Fă-ți o programare la El Studio!

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.