Ser anti-aging nou, cu bujor alb și fructul dragonului

Serumul Bee Radiant Glow Activator & Anti-Fatigue de la APIVITA este un ser anti-aging nou, cu o formulă inteligentă, menită să prevină, întârzie și estompeze primele semne de îmbătrânire (linii fine, riduri), oferind luminozitate tenului. Serul are tot ce-i trebuie pentru asta: extracte de bujor alb și fructul dragonului, plus propolis patentat și acid hialuronic – vezi ce efecte benefice uluitoare au în îngrijirea tenului.

ser antiaging nou APIVITA

Un ten sănătos, frumos care vibrează de strălucire, se ține cu pași mici și constanți. Da, viitorul de succes al pielii tale poate începe chiar de azi atâta timp cât alegi cele mai bune și mai eficiente produse de îngrijire.

Și totuși ce să alegi? Cum să alegi? Care sunt cele mai bune creme, care sunt cele mai bune serumuri? Cu acid hialuronic sau fără? E oare important ca un ser anti-aging  să conțină acest ingredient magic, care îți face pielea mai suplă, mai întinsă și mai voluptoasă?

Extracte prețioase și acid hialuronic

Include în rutina de îngrijire noul ser-anti-aging Bee Radiant Glow Activator & Anti-Fatigue de la APIVITA. Acesta integrează un mecanism multidimensional care atinge un nou nivel la capitolul protecție și regenerare a pielii. Serumul Bee Radiant Glow Activator & Anti-Fatigue este un produs energizant grație extractelor de bujor alb și fructul dragonului, mixate cu propolis patentat, care au rolul să prevină, să întârzie, dar, mai ales, să estompeze primele semne de îmbătrânire (linii fine, riduri). Serumul va oferi totodată o luminozitate instantanee și de durată pielii tale, care va emana prospețime.

Bujor alb pentru un ten luminos

Extractul de bujor alb pe care îl integrează Serumul Bee Radiant Glow Activator & Anti-Fatigue de la APIVITA are niște virtuți extraordinaree. El reste recunoscut pentru proprietățile sale de vindecare și de întinerire a tenului. Acesta este un ingredient nutritiv, dar și un bun agent de hidratare, care poate ajuta la netezirea ridurilor minore.

Știai că extractul de bujor conține fitosteroli, alfa-tocoferol, terpeni, acid benzoic, fitol, paeonol? Ei bine, toate sunt substanțe, alături de propolisul patentat, oferă serumului APIVITA un puternic efect antiinflamator, antimicrobian și vindecător. Ajută la sinteza colagenului în piele, menținând nivelul de elastină și acid hialuronic.

Acestor doi compuși umitori li se adaugă și extractul de fructul dragonului, care, la rândul lui, ajută la regenerarea celulară. Acesta este o puternică sursă de vitamina C, care susține fermitatea epidermei și menținerea unui nivel adecvat de hidratare.

De ce să alegi serumul APIVITA Bee Radiant? E simplu! Ca să fii strălucitoare. Serumul livrează cel mai puternic efect iluminator prin emisia de fluorescență, oferind o luminozitate instantanee și de durată, o nuanță uniformă a pielii.

Toate produsele provin din agricultura biologică și sunt testate dermatologic.

Produsele APIVITA se găsesc online și în lanțurile de farmacii.

Preț recomandat: începând cu 197 de lei

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.