xPRESS/ON, primele unghii artificiale OPI aplicate prin presare

OPI lansează xPRESS/ON: primele unghii artificiale de la OPI care se aplică prin presare, purtând culorile iconice și finisajele inovatoare ale mărcii.

OPI, brandul profesional #1 în domeniul unghiilor, prezintă noile unghii artificiale OPI xPRESS/ON! Cu OPI xPRESS/ON beneficiezi de nuanțe perfecte, de calitate profesională, nail art și efecte inovatoare disponibile pentru tine oricând, oricum. Cu OPI xPRESS/ON, ai mereu la îndemână culoarea iconică, designul care lansează trenduri și o manichiură impecabilă profesională cu aspect de gel. Tot ce ai de făcut este să dai xPRESS -ie dorințelor tale. Start!

Colecția OPI xPRESS/ON include 17 tipuri de manichiuri cu look de gel, care se aplică instant prin presare și rezistă 14 zile. Este vorba despre 10 nuanțe iconice OPI, între care Alpine Snow, Cajun Shrimp și Big Apple Red; 3 efecte inovatoare în stil profesional, cum sunt luciul holografic sau finisajul glazurat și 4 tipuri de design – nail art profesional, printre care se afle mai multe stiluri de French manicure. Este ca și cum ai avea salonul de manichiură LA PURTĂTOR!

xPressON, primele unghii artificiale de la OPI care se aplica prin presare

OPI xPRESS/ON sunt vegane, nu conțin ingrediente de proveniență animală;  unghiile  sunt lucrate din materiale reciclate post-consum (PCR) în proporție de 94%, iar ambalajul este produs integral din materiale reciclate. Unghiile se pot refolosi. Ambalajul provine din surse responsabile și sustenabile. Suportul poartă sigiliul Forest Stewardship Council (FSC) tipărit cu cerneală pe bază de soia și poate fi reciclat.

„În calitate de brand #1global în domeniul manichiurii profesionale, deținem calitatea profesională, culoarea și inovația pe care consumatorii o cunosc și în care au încredere,“ comunică Suzi Weiss-Fischmann, Co-Founder și Brand Ambassador OPI. “Odată cu colecția nou-lansată de unghii aplicabile prin presare (press on), fanii noștri pot alege din 33 de lookuri cu finisaje impecabile, care se aplică instant. Practic, poți să îți schimbi lookul unghiilor pentru a se potrivi cu fiecare moment al zilei, practic din mers, trecând cu grație și stil de la o prezentare la birou la o seară în club cu prietenii.”

Seturile OPI xPRESS/ON sunt disponibile în nuanțele iconice și două lungimi: clasic și lung.

Fiecare set OPI xPRESS/ON include 30 unghii de calitate profesională, adeziv super rezistent, instrument pentru cuticule și o pilă. Pentru a le aplica, folosește procesul în patru pași, rapid și simplu: potrivește-le, dă-le formă, pregătește-le și presează-le pe unghiile tale: xPress! OPI xPRESS/ON îți oferă o manichiură în stilul celei cu gel, care durează 14 zile.

Mai multe informații găsești pe site-ul OPI, Instagram, Facebook, TikTok, și Twitter, @OPI_PRODUCTS!

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.