Forța mierii și a celorlalte produse apicole asupra frumuseții

Zilele trecute Neli Pfeiffer ne-a amintit despre forța mierii și a celorlalte produse apicole asupra frumuseții. De ce și cum putem să folosim mierea, lăptișorul de matcă, polenul sau veninul de albine în măști, seruri și creme și efectele ei benefice asupra tenului. La prezentare a participat și actrița Crina Matei, care a dezvăluit mai multe din secretele frumuseții după 40 de ani.

5

4

Neli Pfeiffer a vorbit despre rolul produselor apicole și multiplele lor proprietăți de vindecare, regenerare și hrănire a celulei umane și despre liniile de tratament Neli Pfeifer Apiestetic. Acestea folosesc produsele stupului în stare brută: miere, lăptișor de matcă, polen, propolis, pastură, ceară, venin de albine, apilarnil, combinate, după caz, cu extrase de flori si plante (portocal, hamamelis), alge, caviar, colagen, acid hialuronic, extract placentar, grăsime de balenă și îmbogățite cu vitamine esențiale și minerale într-o formula unică, adaptată fiecărui client în parte, în funcție de sex, vârstă, tip de ten, anotimp.

Mierea are proprietăți antiseptice și regenerative și poate fi folosită cu succes în tratamentul diverselor probleme ale pielii, dar și ca ingredient anti-ageing. De ce miere și produse apicole? Pentru că sunt naturale și nu au concurent în lumea frumuseții. Toate măștile Neli Pfeiffer sunt bune pentru piele, dar și de mâncat, pentru că sunt preparate exclusiv din ingrediente ce pot fi consumate.

10 12

Neli Pfeiffer și Apiestetic au soluții excelente și naturale pentru orice tip de ten – ten acneic, sesibil, mixt, seboreic sau matur (peste 45 de ani) și orice problemă cosmetică. La final de an, un masaj facial și un tratament pentru ten cu produse apicole sunt cadoul potrivit pentru toate femeile care au grijă de frumusețea lor.

Pentru programări și detalii despre efectele produselor apicole asupra frumuseții, tratamente și cosmetice Neli Pfeiffer consultați site-ul Apiestetic.

24life.ro
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou