Ultraformer și Scizer – lifting facial și slăbit fără bisturiu

Cele mai noi tehnici medicale nonchirurgicale de lifting facial și slăbit au fost lansate oficial la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București. Este vorba despre ULTRAFORMER III și SCIZER, două tehnologii medicale de ultimă generație dezvoltate de renumiți specialiști sud-coreeni și distribuite în România de Top Line. La lansare au participat vedete din showbiz, jurnaliști, beauty editori și bloggeri.

Andreea Marin, Corina, Valentina Pelinel, Ileana Badiu, Albertina Ionescu, Ellie White, Carmen Negoiță, Diana Bart, Ela Crăciun, Diana Dumitrescu, Cristina Cioran, Sonia Argint Ionescu, Adina Halas, Vica Blochina sunt câteva dintre personalitățile din media și showbiz prezente la eveniment. Invitații au descoperit în premieră efectele uimitoare ale celor două tratamente ce reprezintă alternativa non-chirurgicală cea mai eficientă a clasicelor proceduri de lifting facial sau de lipoaspirație.

tratamente pentru lifting și remodelare

Lansare Ultraformer III și Scizer

Ultraformer III și Scizer, Diana Baicu și Valentina Pelinel

Diana Baicu și Valentina Pelinel

5

 

ULTRAFORMER III – cel mai puternic effect de lifting și remodelare fără bisturiu

Ce este: ULTRAFORMER III folosește cea mai nouă tehnologie MMFU (Ultrasunete macro și micro focalizate) și oferă, într-o singură ședință de scurtă durată, efect de lifting facial sau fermitate corporală ce durează cel puțin un an.

Modul de acțiune: ULTRAFORMER III folosește energie focalizată de înaltă intensitate pe bază de ultrasunete ce pătrunde în zona vizată, îndepărtează vechiul colagen și stimulează producția de colagen nou în țesut. Noul colagen duce la rezultate impresionante, în funcție de zona stimulată: lifting facial, reducerea ridurilor, fermitate sau remodelare corporală.

Durata tratamentului: Tratamentul pentru față și gât durează 20-30 minute, iar cel pentru pentru corp, 30-40 minute.

Zonele pe care poate fi aplicat: ULTRAFORMER III poate fi aplicat pe frunte, sprâncene, pomeți, maxilar inferior, în cazul bărbiei duble, pe faldurile nazolabiale, gât, mijloc, axilă, abdomen, coapse.

ultraformer și scizer

Ileana Badiu

SCIZER – lipoaspirație nonchirurgicală, în special pentru zona abdominală

Ce este: SCIZER este tratamentul ce acționează în special în zona abdomenului, reducând depozitele de grăsime, în urma unei singure ședințe, chiar și cu 2-5 centimetri.

Cum acționează: SCIZER are la bază o tehnologie non-chirurgicală de conturare și remodelare a corpului prin producerea și transmiterea în mod controlat a căldurii la o intensitate foarte mare, folosind energia ultrasonică. În urma tratamentului se elimină celulele adipoase printr-un proces natural, grăsimea eliminată fiind metabolizată.

Unde și cum îl aplicăm: SCIZER este recomandat în tratarea depozitelor de grăsime excesive sau greu de eliminat, precum cele din zona abdominală, care sunt extrem de greu de îndepărtat cu dietă sau exerciții. Tratamentul se realizează doar dacă există un strat adipos de minimum 2,5 cm.

Durata tratamentului și a efectului:  Într-o sesiune de tratament de o oră, se pot pierde între 2 și 5 cm în talie. Rezultatele sunt vizibile după tratament, în termen de 4-12 săptămâni, timp în care se continuă reducerea în centimetri.

Bine de știut

Specialiștii spun că acest tip de tratament cu ultrasunete focalizate de înaltă intensitate (HIFU) a fost descoperit în cadrul terapiilor anumitor tipuri de cancere și este o tehnologie nouă pentru abordarea extracorporală, fără incizii ale tegumentului. Cele două noi tehnologii medicale sunt distribuite de Top Line și sunt disponibile la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București (www.silhouette.ro).

ULTRAFORMER III: Eficacitate maximă pentru lifting facial sau remodelare corporală

SCIZER: soluția cea mai avansată pentu slăbire fără efort și rezultate maxime

 

 

Mihaela Doina Radulescu
follow me
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Tags

#nou