(P) Nutrivita lansează Gerlinéa Drenor Detox Bio, pentru slăbire și detoxifiere

Nutrivita lanseazã GERLINÉA DRENOR DETOX BIO, un supliment alimentar inovator pe bazã de plante certificat ecologic, care te ajutã la detoxifiere şi remodelare.

GERLINÉA DRENOR DETOX BIO asociazã 4 plante provenite din agricultura ecologicã ale cãror virtuți sunt traditional recunoscute pentru efectul lor benefic în curele de slãbire şi purificare a organismului:

  • Pãpãdie – ajutã la detoxifierea corpului prin acțiunea sa diureticã
  • Coacãz negru şi ceai verde – sprijinã funcțiile de eliminare ale organismului
  • Mãslin – protejeazã celulele şi țesuturile contra oxidãrii şi îmbãtrânirii.

Păpădia este recunoscută ca un stimulent al bilei și funcției renale, două mecanisme prin care organismul reușește să scape de balast. Coacăzul negru este un excelent stimulent imunitar și un sprijin de nădejde în păstrarea sănătății.

Noul GERLINÉA DRENOR DETOX BIO (500ml) te ajută să drenezi mai ușor toxinele din organism. Este uşor de folosit și administrat: amesteci conținutul unui capac dozator – 50 de ml – cu un litru de apã şi apoi consumi lichidul obținut pe parcursul unei zile, în cure de câte 10 zile, pe care le poți relua oricând vrei să te bucuri de efecte.

INGREDIENTE (pentru un capac, 50 ml/ 1 litru bãuturã reconstituitã): extracte apoase de plante: extract apos de frunze şi tulpini de pãpãdie* (Taraxacum officinale) 22,5 g, extract apos de frunze de coacãz negru* (Ribes nigrum) 11 g, extract apos de de frunze de ceai verde* (Camellia sinensis) 0,6g şi extract apos de frunze de mãslin* (Olea europe) 0,3 g, Stabilizator: glicerol de origine vegetalã, suc concentrat de lãmâie*, arome naturale de lãmâie cu alte arome naturale, aromã naturalã de ceai cu alte arome naturale. *Ingrediente provenite din agricultura ecologicã. A se pãstra la rece dupã deschidere. A se consuma timp de maxim 20 zile dupã deschidere.

Gerlinea Fitness Bag - Gift

Gerlinea Fitness Bag

Slăbește cu Gerlinéa!

Sfaturi pentru o viaã activã cu o siluetã armonioasã:

  • Concentreazã-te asupra farfuriei Fã-ṭi timp suficient sã mãnânci! Creierul are nevoie de minimum 20-30 de minute/masã pentru a resimṭi senzaṭia de saṭ Dacã ești cu adevãrat prinsã, împarte-ṭi masa în douã: mãnâncã felul principal la prânz, iar supa ori salata mai tarziu, pe post de gustare. Atunci când mãnânci, concentreazã-te asupra farfuriei ! Dezobișnuiește-te sã mãnânci în fața calculatorului, a televizorului ori cu smartphone-ul deschis. Acestea îți deturneazã atenția, iar creierul nu mai percepe momentul în care s-a sãturat.

O altã soluṭie la îndemânã? Substitutele de masã Gerlinéa. Sub formã de batoane sau shake-uri dietetice, ai de unde alege dintr-o mulṭime de arome. Pentru a nu te plictisi, variazã formatele și aromele.

  • Organizeazã-ți cumpãrãturile O datã pe sãptãmânã, nu mai des! Fã-ṭi din timp meniul sãptãmânii și apoi mergi la cumpãrãturi cu lista de ingrediente necesare. Îți poți permite 2-3 derogãri de la listã, însã nu mai mult. Alege produsele simple și ușor de preparat: carne, peste, legume proaspete, conservate sau congelate. Poți cumpãra în cantitãți mai mari (îți va lua același timp ca și pentru cantitãți mai mici) și congeleazã-le pentru a economisi timp.
  • Învațã sã încetineşti ritmul Eşti tot timpul în prizã, alergi între metrou, serviciu şi o viațã de familie trepidantã. Faci fațã cu greu programului alegând mese mai degrabã copioase, cu prea multe grãsimi, zaharuri şi înghițite în vitezã. E momentul sã pui pauzã şi sã te gândeşti la stilul tãu de viațã, care pe termen lung îți poate aduce doar dezavantaje. E momentul sã realizezi cã timpul pe care îl petreci fãcând cumpãrãturi, gãtind şi mâncând nu este o pierdere de vreme. Mesele sunt moment plãcute care ar trebui sã îți ofere clipe de relaxare împreunã cu colegii, familia sau prietenii.

Aflã mai multe pe www.gerlinea.ro  și fb/GerlineaRomania

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.