Gift Card-ul ParkLake, cadoul perfect pentru orice ocazie

ParkLake Shopping Center lansează Gift Card-urile personalizate, un produs dedicat tuturor celor care doresc să ofere un cadou cu o amprentă personală unică. Cei aflați în căutarea cadoului perfect pot alege dintr-o gamă variată de variante disponibile, adaptabile în funcție de moment, eveniment sau ocazie.

gift card parklake

Să oferi cadourile perfecte celor dragi este deseori misiune imposibilă. De cele mai multe ori petrecem mult timp gândindu-ne ce le-ar plăcea mai mult și oricât am analiza parcă e din ce în ce mai greu să luăm o decizie. Cum ar fi totuși să le oferi ceva exact așa cum vor? Începând de acum la ParkLake Shopping Center poți face acest lucru. Cum? Cu o gamă extinsă de Gift Card-uri personalizate, adaptabile la orice ocazie sau eveniment special din viața celor dragi.

ParkLake este alături de tine în acele momente speciale, când îți dorești să faci pe cineva drag fericit. Sclipirea din ochii celui surprins și bucuria lui devin astfel cadoul tău.

Gift Card ParkLake – un gest simplu, dar memorabil

 Indiferent că vrei să îți arăți aprecierea pentru un gest care te-a impresionat, că vrei să sărbătorești dragostea sau să oferi exact ceea ce colegul sau colega de birou și-ar dori cu ocazia zilei de naștere, gama variată de Gift Card-uri disponibile, personalizabile în funcție de moment și ocazie, reprezintă cadoul perfect.

În plus, acestea vor putea fi oferite într-un ambalaj premium, cu un design elegant. Mesajul personalizat din interior vine să întregească experiența rafinată și să sporească încântarea de a descoperi un cadou ce aduce bucurii.

Gift Card-urile pot fi achiziționate de la biroul de informații al centrului comercial, iar valoarea card-ului o alegi tu: 100 RON, 300 RON sau 500 RON. Elegant, simplu și rapid.

Pentru fiecare ocazie specială din viața ta există un Gift Card ParkLake

De-a lungul anului, există o mulțime de momente importante pe care vrei să le sărbătorești cât mai frumos și să creezi cele mai plăcute amintiri. ParkLake a creat pentru tine un Gift Card pentru fiecare zi specială din viața ta.

Love Gift Card – sunt multe momente când simți nevoia să îți arăți dragostea și aprecierea față de cineva drag din viața ta. Poate că urmează Dragobetele sau Valentine’s Day, sau doar este o zi în care vrei să-i spui persoanei dragi „Te iubesc!” și de aceea ParkLake te ajută să faci o bucurie neașteptată cu acest Gift Card.

 Happy Gift Card – când sărbătorești ziua cuiva drag, fie că este vorba despre aniversare sau onomastică, îți dorești să transformi acea zi într-una memorabilă, care să devină o amintire specială. Pentru astfel de momente a fost creat acest Gift Card.

Thanks Gift Card – de multe ori vrem să spunem „Mulțumesc!” dar nu știm cum, fie că este vorba despre un prieten, cineva din familie sau un coleg de muncă. Oferirea unui cadou din inimă, mai ales fără un motiv anume în afară de aprecierea sinceră față de acea persoană, te poate pune într-un impas. Cu acest Gift Card cuvintele se transformă într-un gest frumos de mulțumire.

Joy Gift Card – ideal pentru acele momente importante din viața cuiva precum un botez sau obținerea unui loc de muncă mult dorit sau poate achiziționarea casei la care a visat dintodeauna, când ai vrea să cumperi toate produsele din magazine, dar nu știi ce ar fi mai potrivit. Știi doar că îți dorești să fie un cadou plin de emoție dar și util,  iar acest Gift Card oferă exact aceste lucruri.

Christmas Gift Card – În fiecare an, atmosfera sărbătorilor de Crăciun este un prilej minunat de a-ți arăta aprecierea față de cei dragi printr-un cadou. De ce să nu fie unul perfect? Fără să ai parte de căutări zi și noapte, ParkLake îți oferă inspirația necesară cu acest Gift Card.

 Spring Gift Card – primăvara este întotdeauna un prilej de sărbătoare, mai ales de 1 și 8 Martie, iar cu acest Gift Card întâmpini primăvara cu  stil. Nu oferi doar un cadou, ci o experiență personalizată de care persoana dragă se va bucura cu siguranță!

Câștigă un card în valoare de 300 RON și o experiență memorabilă alături de prietenii tăi

 ParkLake și LocalQuiz te provoacă la joacă! În perioada 16-18 iulie, spiritul de echipă și cheful de joacă îți pot aduce unul din cele 50 de carduri cadou în valoare de 300 RON. Ți-am pregătit un treasure hunt memorabil, care să îți pună mintea și picioarele în mișcare: cu ajutorul unui telefon mobil și al echipei tale de maximum 4 membri, vei căuta locurile ascunse și vei încerca să rezolvi enigmele, să duci la bun sfârșit probele foto și video, să răspunzi la întrebări și să aduni indicii.

În fiecare dintre cele trei zile dedicate evenimentului, vor fi premiate echipele cu cel mai bun punctaj. Pentru mai multe detalii, consultă regulamentul pe site-ul Parklake: www.parklake.ro.

În siguranță #nudoaracasă

În contextul actual, ParkLake Shopping Center, a dezvoltat și adoptat măsuri sporite de igienă și siguranță, pentru a oferi în continuare o experiență de shopping cât mai sigură și plăcută clienților săi. Astfel, a verificat și certificat procesele curente de igienă și curățenie în parteneriat cu SGS, liderul mondial în domeniul inspecției, verificării, testării și certificării, obținând astfel Standardul de Evaluare SGS pentru Igienă și Dezinfectare. Acest lucru confirmă respectarea strictă a protocoalelor și reglementărilor de ultimă generație aplicabile, asigurând în acest fel sănătatea și siguranța tuturor persoanelor care trec pragul centrului comercial.

În plus, ParkLake Shopping Center a dezvoltat o serie de programe speciale, adaptate contextului actual, sub conceptul în siguranță #nudoaracasă. Printre acestea se numără implementarea sistemului de monitorizare a traficului din interiorul centrului comercial și informarea publicului cu privire la starea acestuia prin intermediul website-ului www.parklake.ro, precum și instalarea sistemelor de măsurare a temperaturii la toate intrările în centrul comercial, accesul la dispensere cu gel dezinfectant în toate zonele comune principale (intrări în mall, zona de restaurante, coridoare, s.a.), stabilirea unui flux clar de circulație în mall, precum și implementarea unor noi sisteme de semnalistică și informare menite să transmită vizitatorilor măsurile de protecție și conduita recomandate în interiorul centrului comercial.

 Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care îmbină într-un mod armonios natura și shoppingul. Designul modern combină elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natură − Familie și oferă oportunități excelente de petrecere a timpului liber în cadrul spațiilor de relaxare, de joacă, precum și locuri în care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrând.

Proiectat după cele mai înalte standarde internaționale, înconjurat de natură și situat în apropierea Parcului Titan, ParkLake oferă cea mai bună selecție de branduri disponibile pe piață și servicii de înaltă calitate într-un mediu eco-friendly și o atmosferă încântătoare.

Mai multe informații despre ParkLake Shopping Center găsiți la: www.parklake.ro.

 Despre LocalQuiz

Local Quiz este un proiect născut din pasiunea pentru activitățile recreative și distractive și cea pentru design de jocuri și evenimente.

Distracția și competiția merg foarte bine împreună, motiv pentru care jocurile LocalQuiz pot fi jucate oricând și oriunde, pe cont propriu sau împreună cu prietenii, colegii sau familia.

Mai multe informații despre LocalQuiz și jocuri fun, smart și ușor de utilizat găsiți la: www.LocalQuiz.ro.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.