Guma de mestecat HALLS, acum și pe piața din România

Fanilor dropsurilor Halls și ai gumei de mestecat li se deschid noi porți pentru gustat și experimentat, cu guma de mestecat Halls. 60 de minute de prospețime și energie, aceasta este promisiunea noului produs vedetă lansat în România de Mondelēz International.

Halls își respectă promisiunile de brand inovativ și de calitate odată cu pătrunderea pe piața din România a acestui nou produs, care combină într-un echilibru perfect cristale de menthol, concepute pentru a crea o experiență senzorială de lungă durată.

Deci, nu fiți timizi și alegeți-vă varianta preferată dintre cele 4 disponibile: Peppermint, Watermelon, Spearmint și Citrus.

Apoi, pregătiți-vă pentru o călătorie plină de vibrații și emoții în țara prospețimii, unde viziunea voastră va deveni mai clară ca niciodată, iar inspirația va deveni cea de-a doua voastră natură. Cu noua gumă de mestecat HALLS, Mondelēz International – unul dintre cei mai importanți producători de gume de mestecat din lume – își surprinde plăcut consumatorii din România, un public obișnuit până acum cu dropsurile Halls.

Dar, din moment ce bomboanele și noile gume de mestecat Halls se anunță a fi ceva magic, suntem dornici să îi observăm efectele pe străzile orașului și în birouri și să ne întrebăm: mi se pare mie sau ea/el vibrează de prospețime grație acestui nou efect Halls despre care toată lumea vorbește în aceste zile?

Despre Mondelēz International

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) sprijină oamenii să ia gustări în aproximativ 160 de țări din întreaga lume. Cu venituri de aproximativ 26 de miliarde de dolari în 2017, MDLZ conduce viitorul snacking-ului, cu branduri globale și locale iconice, precum biscuiții Oreo, belVita și LU; ciocolata Cadbury Dairy Milk, Milka și Toblerone; bomboanele Sour Patch și guma Trident. Compania Mondelēz International este mândră să fie membră al Standard and Poor’s 500, Nasdaq 100 și Dow Jones Sustainability Index. Îi găsiți pe site sau pe Twitter 

 

 

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.