Horoscop 2019 Berbec sau Ascendent în Berbec

Schimbări în carieră, studii și bani

Dragi Berbecuți, în 2019 scăpați de tranzitul lui Uranus și de surprizele lui, pentru următorii 84 de ani. Adică pentru totdeauna. Bune sau rele, schimbările provocate de Uranus în ultimii 7 ani v-au luat pe nepregătite chiar și pe voi, care adorați schimbarea. Din martie 2019, Uranus vă promite alți 7 ani de schimbări, în casa a doua, a posesiunilor. În principiu, veniturile voastre ar trebui să cunoască o revenire spectaculoasă în următorii doi ani, dar cu Uranus nu se știe niciodată, așa că o doză bună de precauție nu strică. Ideal ar fi să vă feriți de acțiuni care v-ar putea modifica în minus statutul financiar, cum ar fi cheltuielile, împrumuturi sau achiziții pe care nu vi le permiteți. Pe de altă parte, pierderea unei surse de venit vă poate forța la găsirea alteia, mai sigure. Sau mai consistente. Schimbarea indicată de Uranus se poate referi nu neapărat la posesuni materiale, ci la o persoană apropiată sau o relație importante. Pierderea sau câștigarea ei vă îndeamnă la re-prioritizare și redefinirea scării de valori.

Anul acesta, stați cu ochii pe martie 2019, care poate fi luna voastră financiară. Marte vă predispune la cheltuieli importante, dar în trigon cu cuplul Saturn-Pluto din Capricorn, ele s-ar putea să fie pentru o cauză bună. Analizați bine situația înainte de a transfera banii.

Vești bune în relația cu străinătatea

Vestea bună e că Jupiter din Săgetător vine cu șanse grozave privind relația cu străinătatea, bursele de studiu, trainingurile și specializările la care le visați de mult. Poate că veștile nu sunt chiar pe măsura așteptărilor, din pricina cuadraturii cu Neptun din Pești, dar ele vor exista, cu siguranță. Șansele cresc în a doua parte a lunii ianuarie 2019, când Venus conjunct cu Jupiter în Săgetător, în trigon cu Marte din Berbec, le poate aduce Berbecilor oportunitatea mult așteptată.

Cu Saturn și Pluto în casa carierei și a afirmării sociale și profesionale v-ați obișnuit deja, dacă sunteți născuți în primele două decade ale zodiei. Nevoia de a vă impune statutul de leader sau independența v-a împins de la spate. Saturn, care trenează lucrurile de mai bine de un an, poate să vă aducă anul acesta schimbări importante în carieră și/sau locul vostru în societate, cu efecte pe termen lung.

Între 21 martie și 20 aprilie e ziua voastră, dragi Berbecuți! Soarele vă tranzitează zodia și Soarele natal, Jupiter vă aruncă raze pline de oportunități. Marte vă privește cu bunăvoință din casa drumurilor, scrisului și afacerilor. Pe 18 aprilie, Venus, micul benefic al zodiacului intră și el în Berbec, timp de o lună. Sunteți veseli, generoși, parcă totul vă merge din plin, e o perioadă de grație.

Vești bune privind finanțele se anunță și în 16 mai, când Venus intră în casa banilor, în trigon cu Saturn-Pluto din casa carierei și îl provoacă pe Uranus la schimbări – ele vor fi avantajoase, chiar dacă din surse neașteptate sau în direcții surprinzătoare. Fiți cu ochii pe ele, pentru că în iunie Marte în Rac va contracara veștile bune privind cariera anunțate de Saturn, Pluto și Venus în luna precedentă. Pe 10 iunie intră și Venus în Gemeni, în opoziție cu Jupiter, așadar încă o amânare de-o lună-două privind călătoriile sau studiile.

O vară plină de pasiune, risc și aventură

În iulie, Marte din Leu vă trimite multă energie și hotărâre, dar și posibilitatea unor întâlniri memorabile. Iubiri cu năbădăi, risc și aventură. Venus din Rac vă susține în drumuri și afaceri, mai puțin în carieră, așadar iulie o lună numai bună pentru o vacanță energizantă. În prima parte a lunii august Venus și Marte vă susțin din Leu, împreună cu Soarele în tranzit formează o  explozivă sentimental și emoțional, în casa iubirii și a copiilor.

Venus și Marte se întâlnesc în august în Fecioară, casa serviciului și a sănătății voastre. O conjuncție cu multe oportunități pentru serviciu, carieră și bani, fiți cu ochii pe săptămâna 22-29 august, care vă poate aduce schimbările visate.

În septembrie serviciul și sănătatea stau sub influența lui Marte și a Soarelui. E multă agitație la serviciu. Îngrijiți-vă sănătatea, începeți dieta sau programul de fitness pe care vi le-ați propus sau un program de relaxare. Pe 6 octombrie Marte intră în Balanță și transferă agitația în relația cu partenerul. De data asta, s-ar putea ca efortul să fie constructiv. Venus în Scorpion vă poate aduce o veste bună legate de veniturile comune.

Noiembrie este ultima lună din an în care sunteți protejați de Jupiter. Profitați de această protecție, pentru că Jupiter nu va mai fi timp de 12 ani în aceeași poziție. Până pe 27 noiembrie, e secondat de Venus. Cei doi benefici parafează lucrurile bune promise la început de an. Poate în relația cu străinii, emigrare sau studii. Venus și Jupiter echilibrează o posibilă relație tensionată cu partenerul/a (Marte în Balanță), aducând noroc, șansă și oportunități în cuplu.

Pe 3 decembrie, Jupiter intră în Capricorn, unde va locui timp de un an (2020) și va anima cariera voastră, viața socială și profesională.

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.