Imunitate pentru sănătate, în 8 pași simpli

O imunitate bună este esențială zilele acestea, dacă vrem să ne păstrăm sănătoși. Mâncarea sănătoasă și alimentația ordonată au importanța lor, sau chiar o dietă, atunci când e necesar. La fel relaxarea, masajul și mișcarea în aer liber. De la plimbări lungi în parc și ajungând până la alergare, circuite sau yoga în parc. Cu toate obținem imunitate pe termen lung, dar nu peste noapte. În schimb, există o modalitate de a ne proteja de virusurile gripale, în câteva minute: spray-ul de gât ViruProtect STADA. El acționează rapid, cu efecte pe o durată limitată de timp și poate fi folosit înainte sau imediat după o expunere riscantă.

imunitate și sănătate în 8 pași

Sănătate și imunitate, în 8 pași simpli:

 1. Înainte să ieși la runda de sport în aer liber, pulverizează-ți în gât 2 pufuri de ViruProtect STADA. Știi deja de spray-ul oral care colectează și dezactivează cele mai periculoase virusuri al căror loc predilect de multiplicare este gâtul? Și unde mai pui că acesta creează o barieră de protecție împotriva virusurilor de gripă și răceală.
 2. Fă-ți rost de o bandană de alergare, pe care poți să o transformi în mască acolo unde e nevoie
 3. Ține la îndemână o sticlă cu apă
 4. Procură-ți o coardă. Este extrem de eficientă la arderea caloriilor. O poți folosi atât în parc, dar și în casă sau pe balcon!
 5. Hidratează-te din plin
 6. Tine-ți colesterolul sub control
 7. Adoptă o zi de fasting
 8. Ai copii? Ia-i cu tine la alergat. Nu ezita să îi protejezi și pe ei cu ViruProtect STADA. Atât în parc, cât și ulterior, când merg la școală și la grădiniță.

Mișcarea și activitatea fizică în aer liber au beneficii nebănuite. Te ajută să fii mai fit, dar țin la distanță și anxietatea și depresia. Iar în primăvara asta, chiar nu mai ai nicio scuză ca să te ferești de incursiuni în natură. Uite de ce: ca să te știe la adăpost de virusuri pandemice și răceli, cei de la Stada România au deturnat un un lot de ViruProtect din Elveția ca să asigure cererea extraordinară de produs din România. Așa că, hai afară la mișcare! Stada te susține și te asigură cu o extra doză de protecție pentru ca, odată cu venirea primăverii, să îți poți relua viața activă și sportul în aer liber.

Studii recente efectuate la Universitatea Kent (Marea Britanie) pe un lot de sportivi de elită (maratoniști, triatloniști și bicicliști) au demonstrat că utilizarea regulată a spray-ului oral ViruProtect înainte de efort scurtează și ușurează durata răcelilor și îmbolnăvirilor din zona tractului respirator.

ViruProtect spray

Cum acționează ViruProtect STADA

Grație formulei sale unice, care combină glicerolul (ingredientul care deshidratează virusurile și calmează mucoasa inflamată) și tripsina (enzima naturală care dezactivează virusurile și împiedică multiplicarea acestora), spray-ul oral ViruProtect STADA blochează, dezactivează și protejează împotriva celor mai frecvente virusuri din raceală și gripă. Bariera creată de ViruProtect STADA protejează cavitatea bucală și gâtul, acolo unde se multiplică cele mai periculoase virusuri, împiedicând infectarea căilor respiratorii inferioare.

Și nu uita: ViruProtect STADA reduce cu până la 98,3% încărcătura virală în doar 20 de minute. Sprayul dezactivează cele mai frecvente virusuri de răceală și gripă, între care Rhinovirus, Virus gripal uman de tip A, Coronavirus uman, Virus Respirator Sincițial, Adenovirus.

Prin ViruProtect, Stada propune un manifest pentru o viață sănătoasă și mișcare în aer liber.

 • ViruProtect se găsește în farmacii:
 • 7 ml – aprox 45 lei
 • 20 ml – aprox 90 lei
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.