Inovația Yves Rocher 2019: extractul de agave bio

Știai că Yves Rocher a lansat primele șampoane în 1964? De-atunci și până astăzi ne răsfață cu produse și ingrediente naturale, dedicate fiecărui tip de păr și piele, cu grijă față de viață și respect pentru planetă. Inovația acestui an este extractul de agave bio, o sursă excelentă de energie pentru păr și planetă.

Inovația Yves Rocher 2019: extractul de agave bio

În 2019, Yves Rocher merge chiar mai departe: elimină polimerii non-biodegradabili din toată gama de îngrijire a părului și realizează șampoane, balsamuri și seruri fără sulfați, în ambalaje din plastic reciclat 100%.

Anul acesta Yves Rocher își reinventează gama de produse pentru păr cu un concept unic pentru sănătatea și frumusețea părului, de la scalp până la vârfuri. Inovația se bazează pe extractul de agave bio.

Forța agavei albastre

Cercetătorii Yves Rocher au selecționat agava albastră, cultivată prin agricultură biologică, încă din 1998, de către partenerul din Mexic. Aici, în locul său de origine, cercetătorii Cosmétique Végétale® au descoperit secretul plantei Agava Tequillana sau agava albastră, cu bogăția ei în polimeri de fructoză, o sursă de energie pentru oameni și pentru planetă.

Acest ingredient inedit în cosmetică acționează în profunzimea scalpului, de unde părul nostru își extrage întreaga forță. Extractul de agavă albastră are capacitatea de a dubla microcirculația în scalp, hrănind rădăcina părului. Rezultatul? Un păr mai puternic, mai sănătos și mai frumos.

MIX&MATCH

Descoperă gamele de îngrijire cu extract de agave bio, pentru fiecare nevoie și orice tip de păr și alege ce ți se potrivește! Combină produse din game diferite și descoperă mixul perfect pentru părul tău! De exemplu, pentru părul meu merg perfect produsele din gama pentru păr vopsit, dar și masca nutri-reparatoare sau elixirul pentru păr uscat. Le folosesc alternativ, cu rezultate excelente!

Nu uita! În perioada 11 iulie – 7 august 2019, la 2 produse de îngrijire a părului achiziționate, al treilea este oferit. Oferta este valabila atât online, cât și în magazine, pentru gama de șampoane și balsamuri.

PENTRU REPARARE

Gama cu ulei de jojoba și extract de agave bio, combinația perfectă pentru refacerea părului deteriorat, fragilizat și despicat la vârfuri:

ȘAMPON NUTRI-REPARATOR  (19,9 lei/300 ml)

 • Curăță, regenerează și acționează împotriva ruperii firului.
 • Îmbogățit cu ulei de jojoba, care restructurează firul de păr.
 • Formulă fără silicon și sulfați, care permite o curățare delicată a părului fragilizat.
 • Reduce ruperea părului cu 92%

BALSAM NUTRI-REPARATOR (19,9 lei/200 ml) Hrănește firul de păr și reduce ruperea cu 95%

MASCĂ REPARATOARE 2 ÎN 1 (29 lei/200 ml) Repară în profunzime, pentru un păr mult mai rezistent

ELIXIR REPARATOR PENTRU PĂRUL USCAT (38 lei/150 ml) Pentru lungimi și vârfuri regenerate, fără efect de păr gras.

SER FORTIFIANT ANTI-RUPEREA PĂRULUI (38 lei/100 ml) „Ciment” termoprotector la 230 grade. Serul protejează firul de păr de eventualele distrugeri provocate de uscătorul de păr sau placă pentru întins părul.

ANTI-POLUARE

Gama cu ulei de avocado și extract de agave bio, mixul perfect pentru detoxifierea părului

ȘAMPON DETOXIFIANT ANTI-POLUARE (24,9 lei/300 ml) Curăță și elimină impuritățile, permițând respirația părului

BALSAM DETOXIFIANT ANTI-POLUARE (24,9 lei/200 ml) Limitează aderența particulelor poluante la fibra capilară

EXFOLIANT PENTRU DETOXIFIEREA SCALPULUI (38 lei/200 ml)

 • Exfoliază delicat scalpul, excelent pentru părul gras
 • Îmbogățit cu extract din semințe de Moringa, exfoliază cu delicatețe scalpul, care astfel se îngrașă mai lent

FLUID PENTRU DETOXIFIEREA PĂRULUI (32 lei/150 ml) Ajută la o clătire perfectă a părului și eliminare a particulelor poluante

PENTRU PĂR VOPSIT

Gama cu pulpă de Acai și extract de Agave bio, alianța perfectă pentru un păr luminos și colorat

ȘAMPON PENTRU PĂRUL VOPSIT (19,9 lei/300 ml) Curăță și protejează culoarea părului, până la 10 șamponări

 • Îmbogățit cu pulpă de Acai (puternic antioxidant) protejează culoarea fibrei capilare împotriva oxidării determinate de poluare, radiații UV etc
 • Fără silicon și sulfați, curăță delicat și garantează o culoare vibrantă, mai mult timp
 • Acționează anti-decolorare, până la 10 șamponări

BALSAM PENTRU PĂR VOPSIT (19,9 lei/200 ml) Descurcă părul, îi menține luminozitatea și culoarea, timp de 1 lună

MASCĂ PENTRU PĂR VOPSIT 2 ÎN 1 (29 lei/200 ml) Restructurează firul vopsit (catifelează, hrănește, netezește) acționând împotriva distrugerilor provocare de colorarea părului.

Cu Yves Rocher, îți speli părul în siguranță, pentru tine și planetă

 • Formule naturale. Toate produsele Yves Rocher de îngrijire a părului sunt formule de origine naturală, fără silicon, fără polimeri non-biodegradabili.
 • Spumare vegetală. Pentru spumare, șampoanele Yves Rocher folosesc o combinație de ingrediente spumante de origine vegetală: porumb, nucă de cocos, grâu) care curăță delicat părul.
 • Flacoane 100% din plastic reciclat.

video: ©MDR pentru 24life.ro

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.