Vacanţa 2020: unde mergem şi cum călătorim fără riscuri

Vacanţa 2020 este cea mai mare temere a mea şi a prietenilor mei. A venit vara şi, odată cu ea, vremea de concediu şi dorul nostru de ducă… Ce ne opreşte? În principiu, noul coronavirus. De fapt, doar temerile noastre. Există însă un specialist care ni le alungă pe rând, cu argumente…

vacanţa 2020 foto: pexels

Dr Corina Zugravu este medic primar Igiena Alimentației şi Nutriție, conferenţiar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, membru al Comitetului Consultativ în Nutriţie al Herbalife, doctor în ştiinţe medicale şi cu o experienţă de peste 25 ani în domeniul cercetării şi pedagogiei universitare, autoare a numeroase cursuri universitare, cărţi de specialitate şi lucrări ştiinţifice, articole publicate în reviste naționale și internaţionale. Din 2010, dr. Corina Zugravu face parte din grupul de specialişti în nutriţie ai Comisiei Europene responsabili cu elaborarea punctelor de vedere tehnice asupra documentelor aflate în dezbatere la nivel comunitar.

Aflaţi în 14 minute de la Corina Zugravu despre cum ne putem petrece în siguranţă vacanţa 2020; despre călătoria cu avionul, cât de sigur e hotelul şi restaurantul; despre ce măsuri s-au luat, cum se transmite exact virusul şi cum putem sta departe de el şi în vacanţă.

Mihaela Doina Radulescu
follow me