„Iubește-mă așa cum sunt” sezonul 3 de la 1 februarie

Ce se întâmplă când îi dezvălui unui posibil partener o eventuală problemă medicală? Care e cel mai potrivit moment pentru asemenea destăinuiri? Şi ce se întâmplă după ce îi spui adevărul?…  11 persoane singure se confruntă cu această dilemă în cel de-al treilea sezon Iubește-mă așa cum sunt – premiera mâine, 1 februarie ora 22.00, la TLC.

Pe parcursul a 8 episoade, show-ul urmăreşte povestea fiecăruia în lupta de a-şi deschide sufletul în faţa celui de lângă ea, ca să discute o problemă extrem de personală.

iubeste-ma asa cum sunt International Networks Iubeste-ma asa cum sunt
Problemele lor medicale sunt foarte diverse, mai grave sau mai puțin grave, uneori doar jenante, alteori handicapante. Toţi curajoşi ies  curajoși în lume, încercând sa apară foarte atrăgători şi dezirabili. Dar în sinea lor se tem că nimeni nu îi vrea aşa cum sunt. Fiecare episod le urmăreşte eforturile pline de speranţă, momentele bune şi mai puţin bune, disconfortul şi jena cu care se confruntă, întrebându-se cât de mult să dezvăluie din secretele lor bine ascunse.

Cu toţii avem subiecte sensibile, despre care am prefera să nu vorbim la prima sau chiar la a doua întâlnire cu un posibil partener, însă unii dintre protagoniştii serialului nu au mai povestit nimănui ce probleme medicale au, iar ideea îi îngrozeşte. Cu toţii au învăţat să-şi ascundă foarte bine secretul, însă în adâncul sufletului îşi dau seama că, dacă vor să aibă o şansă reală la dragoste, trebuie să vorbească deschis.

Iată și câteva dintre personajele prezentate în al treilea sezon din Iubește-mă așa cum sunt:

 • James lucrează în domeniul animaţiei „stop motion”. Suferă de hiperhidroză, adică transpiraţie excesivă şi nu a avut niciodată o relaţie.
 • Chris, coordonator pe probleme logistice, a reuşit să scape de obezitate extremă şi a slăbit enorm, însă a rămas cu porţiuni masive de piele care îi atârnă pe corp.
 • Jemma, o ambiţioasă pasionată de modă, se luptă cu limfedemul şi nesiguranţa provocată de faptul că trebuie să poarte ciorapi medicinali.
 • Kayleigh adoră tatuajele şi trupele de muzică “metal”, dar suferă de alopecia areata, o boală care a făcut-o să-şi piardă părul.
 • Simon, manager în industria cluburilor de noapte, e permanent înconjurat de femei, dar e nesigur pe el din cauză că suferă de spina bifida şi are un membru amputat.
 • Breanne e o femeie superbă. Arată ca un supermodel, dar are mari probleme din cauza unei boli de piele, vitiligo, care îi depigmentează pielea de pe faţă.
 • Kieran face design de costume de teatru, dar suferă de boala Crohn şi, din această cauză, trebuie să poarte permanent un săculeţ pentru ileostomie.
 • Mariah, o studentă pasionată de dans, are vitiligo – o boală de piele pe care a învăţat cum s-o ascundă de ochii celor din jur, dar care încă îi provoacă multă nesiguranţă.
 • Michael a fost implicat într-un accident rutier cumplit când avea 20 şi ceva de ani. Ca urmare, i-au fost amputate ambele picioare.
 • Charity a fost diagnosticată cu cancer de sân la 20 şi ceva de ani. A suferit o dublă mastectomie, iar ovarele i-au fost îndepărtate chirurgical.
 • Claire, o mamă singură care suferă de alopecia areata, a dezvoltat această boală ca o complicaţie după intervenţia chirurgicală pe creier la care a fost supusă la vârsta de 8 ani.

Premiera miercuri, 1 februarie

În primul episod facem cunoştinţă cu Chris, absolvent de şcoală de afaceri, Mariah, studentă la sociologie şi Claire, mamă singură.

Chris era obez. După ce a slăbit enorm, pierzând mai mult de jumătate din greutatea corporală, a crezut că viaţa lui va deveni perfectă, dar a rămas cu porţiuni extinse de piele flască, în exces, care îi subminează la greu încrederea în sine. Oare o întâlnire cu Memphis, studentă la colegiu, îi va insufla mai mult curaj?

Mariah are vitiligo, o boală care i-a depigmentat cea mai mare parte a pielii de pe faţă. Nu a avut niciodată un iubit, dar lucrurile s-ar putea schimba după ce iese la bowling cu Melik, un producător muzical.

Claire a fost diagnosticată cu alopecia universalis la vârsta de numai 21 de ani. Căutând pe cineva care să o accepte cu tot cu boala ei, a fost deja la 1.173 de întâlniri până acum. Refuză însă să renunţe la iubire şi acceptă să se vadă cu un bărbat necunoscut – William, director în industria hotelieră. Oare cea de-a 1174-a întâlnire a ei va fi un succes?…

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.