Belcanto-The Luciano Pavarotti Heritage în martie la București

Fundația „Luciano Pavarotti” în colaborare cu „ArsLab/Sinfonica” lansează spectacolul de înaltă clasă Belcanto-The Luciano Pavarotti Heritage. Acesta poartă în întreaga lume tenori, soprane, baritoni, mezzosoprane, balerini și instrumentiști într-un concept cunoscut drept „moștenirea” marelui Luciano Pavarotti, întrucât a fost creat după o idee a maestrului.

Asociația AMICI DELLA MUSICA si MTIME Entertainement aduc acest spectacol la Sala Palatului din București pe 28 martie 2017, cu sprijinul Ambasadei Italiei în România, concertul fiind deja considerat evenimentul cultural al anului 2017.

afis

BELCANTO a fost gândit ca un musical care aduce un tribut stilului „belcanto” în diferite forme muzicale ce depășesc barierele temporale și spațiale.

Conceput pe mai multe teme, spectacolul marchează evoluția acestui stil în Italia și în lume. Publicul va fi condus într-o călătorie imaginară, plecând din Florența lui Lorenzo de Medici și Veneția lui Claudio Monteverdi, pentru a ajunge la Londra lui Freddy Mercury. Spectacolul trece prin creațiile marilor compozitori de operă (Verdi și Puccini), operetele austriece și franceze, până la musical-urile americane și succesele pop și rock europene.

Regia artistică a spectacolului este semnată de Franco Dragone, cel care a realizat primele zece spectacole „Cirque du Soleil”,  show-ul lui Celine Dion în Las Vegas, Lido (Paris) și multe altele.

Belcanto – The Luciano Pavarotti Heritage este o excepțională oportunitate pentru spectator să trăiască experiența intensă a muzicii și bucuria descoperirii (sau revederii) celor mai apreciate momente de creativitate artistică din istoria muzicii (Monteverdi, Haendel, Rossini, Donizzetti, Verdi, Puccini, Rossini, Wagner și până la Queen)

Biletele sunt disponibile în rețeaua Eventim,  www.eventim.rowww.bilete.ro, www.vindbilete.ro, www.blt.ro și în oficiile Posta Romana, magazinele Inmedio semnalizate „Bilete.ro”, magazinele Germanos și la Casa de bilete a Sălii Palatului.

Mihaela Doina Rădulescu
Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.