Jessica Silhouette pentru o manichiură sofisticată, în trend

Colecția Jessica Silhouette aduce în prim-plan frumusețea naturală a unghiilor. Nuanțele tari sunt de domeniul trecutului. Tonurile sofisticate de nude sunt vedetele acestui sezon.

Jessica Silhouette a fost lansată în această primăvară, în acord cu tendințele anului: natural, elegant, sofisticat. Colecția cuprinde 6 nuanțe  de nude, ce pun în valoare valoare frumusețea naturală a unghiilor, o manichiură simplă și sexy în același timp.

Colecția Jessica Silhouette este demonstrația celebrului adevăr „Less is more”. Subtile și diafane, unghiile nude sunt marca unei frumuseți care nu se demodează.

„O manichiură în nuanțe nude poartă mesajul eleganței și al sofisticării, oferind doar un mic indiciu despre purtatoarea ei” spune Jessica Vartoughian, Fondator & CEO Jessica Cosmetics. „Colecția Silhouette dă unghiilor naturale un aer prețios, fără a dezvălui prea mult”.

Cele șase nuanțe de nude ale colecției se potrivesc oricărui tip de piele și oricărei ținute.

Alege una din cele 6 nuanțe sau folosește-le în combinații, gama de încercări pare nesfârșită:

  • Naked Contours – o nuanță cafenie, catifelată, cu subtonuri reci;
  • Bare It All – o nuanță delicată și neutră de nude;
  • Tease – roz trandafiriu prăfuit;
  • Simply Sexy – nude rece, elegant
  • Exposed – ecrú ușor strălucitor
  • Nude Thrills – o nuanță de capuccino cu sclipiri calde.

Nuanțele sunt disponibile și în varianta GELeration.

Toate lacurile Jessica nu conțin formaldehidă, rășină formaldehidică, toluen, dibutilftalat(DBP), camfor, xilen sau etil tosilamidă. Preț: 45 lei

Unghii sănătoase și manichiură impecabilă

„Nimic nu poate înlocui frumusetea unghiilor naturale, crescute corect”, spune Jessica Vartoughian – fondatoare și CEO Jessica Cosmetics.

Tratament

Top Coat

Pentru unghii rezistente

Pentru unghii puternice, experții Jessica Cosmetics recomandă ca formulă de tratament REWARD. Îmbogățit cu extracte din plante și antioxidanti, cu vitaminele A,C si E, acest produs menține sănătatea, rezistența ți flexibilitatea unghiilor. Calciul și extractul de aloe vera protejează unghiile împotriva fisurilor. Preț Reward:46 lei

Pentru durabilitatea și strălucirea lacului pe unghii

Experții Jessica Cosmetics s-au gândit și la o formulă care să-ți protejeze unghia și să prelungească viața lacului pe unghii și strălucirea acestuia.

Astfel a apărut Top Priority, o formulă cu aminoacizi din cheratină, care sigilează lacul pe unghii, îl protejează și îi conferă luciu, ca să te poți bucura mai mult timp de manichiura ta impecabilă.

Completează așadar ritualul înfrumusețării unghiilor cu un strat de  Reward înainte de lac și unul de Top Priority peste lac și vei observa diferența. Preț: 46 lei

JESSICA COSMETICS este un brand de referinta in ingrijirea unghiilor naturale. Compania este prezenta in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.

 

 

Acest articol este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 250 de cuvinte, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.